![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | İki en iyi arkadaş mesajlaşıyorlar.Biri diğerine şunları yazıyor: “Canım çok sıkılıyor, seni de çok özledim.Bu gece müsaitseniz sizde kalmaya gelebilir miyim?” Bu mesajı alan diğer arkadaş mesajı aynen şöyle cevaplar: “Canım benim ne güzel olurdu ama ben evde değilim şuan, halamlardayım.Halamın oğlu askerden geldi biraz önce, bu gece orda kalacağım.Yarın bekliyorum, tamam mı? İyi geceler.” Bu mesajı okuyan diğer arkadaş çok bozulur çünkü en iyi arkadaşının ona yalan söylediğinden, aslında evde olduğundan emin olmuştur ve bunu bu mesajla anlamıştır. Sizce kız, eniyi dostunun ona yalan söylediğini nasıl anlamış olabiir?
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
Ruh Halim: | malesef seckin o değil...soruyu dikkatli oku kız mesajda yalan oldugunu anlamıs...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | yok gene yanlıs...
| |
| | #8 (permalink) |
Ruh Halim: | vaybe hocam bir kez daha aklıı oldugunuz gosterdiniz yani dogru cevap...burda diyeceğine orda dediği için kız anlamıs...
| |
![]() |
| Tags: anlamis, nasil, soyledigini, yalan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|