![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | dusununki sizle bir arkadasınız balığa gidiyorsunuz ikinizde balık yakalıyorsunuz arkadasınız size bir balık verirse sizinki ile onunki şit oluyor eger siz ona bitane balık verirseniz onunki sizinkinin iki katı oluyor sizin kac balıgınız var arkadasınızın kac balığı var....?
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | Ben X Arkadaşım Y x+1=y-1 2(x-1)=y+1 üstteki denklemi eksiyle çarpalım -x-1=-y+1 2(x-1)=y+1 şimdi de toplayalım x-3=2 x=5 ilk denklemde x yerine 5 yazalım 5+1=y-1 y=7 Yani benim 5 arkadaşımın 7 balığı var ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | vaybe helal olsun sana jamjit tebrik ederi ama okadar uzatmana gerek yoktu mantıktan bulabilirdin...ama sen işini garantiye almıssın...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | sağlam adımlar sağlam sonuçlar
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: BOŞVER ÖNEMSİZ BİRYER İŞTE:)
Ruh Halim: | Alıntı:
__________________ кєşкє şย๒คt 13 çєкรє | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: BOLU
Ruh Halim: | m.berk söyle düşün benim 5 senin 7 balıgın var sen bana 1 balık verirsen 6 ya 6 oluyoruz ben sana bir balık verirsem 4 benim 8 senin oluyor anladın mı cok güzel soruymus tesekkürler derdo |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | Mat1 sorusu be bunlar anaaa ![]()
| | |
![]() |
| Tags: dusunun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|