![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: internetin olduu her yerden
Ruh Halim: | Arkadaşlar bu bir dönem Amerika'da FBI sorusu imiş. Tüm sınavlardan geçtikten sonra sorulan son soru bu İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yattağının arkasından, pencereden yansıyarak duvardaki saate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor. Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor? Soru buuu Arkadaslar cevabı ben de bilmiorumm ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | Kız katille işbirlikçi.Eve gelip yatıyor.Arabanın farıyla uyanıyor ve duvardaki saati farkediyor.Saati bozuk olduğu için yatağının altına koyduğunu hatırlıyor,muhtemelen bu saati oraya kim astı diye düşünüyor.Sonrada aklına bu katil,kızı yatağın altına mı koydu acaba diyor ve bakıyor. Vay be ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: internetin olduu her yerden
Ruh Halim: | bence arabanın farı saate vurunca yatağın altındaki kızın cesedi saate yansıdı ve kızda soke oldu yatağın altına baktı belirttiğim gibi ben de sorunun cevabını bilimiorum ve bole dusunuorum ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | ya ben diyorum bu kızın takıntıları var hangi akla hizmet korkup yatağın altına bakçakki ben yatağın içine kafayı sokar ve sabah olunca hatta sabah olduktan sonrada kalkmam ya nese ![]() ama apizimin ki de güzel bi düşünce bence apizimin düşüncesi |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Amasya
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | çünki kızın saati daha önce bozuktu..bozuk oldugu için kız saatini yatagının altına koymustu.katil yatagın altına cesedi koyarken saati gorunce onu duvara asıp..cesedi yatagın altına yitti..kız bozuk saatini duvarda gorunce saskınlıkla yatagın altına baktı we cesetle karsılastı.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Senior Member | yaa cvbı nasıl bilmezsin ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: fbi, sorusu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|