![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned | otobüs şöferlerin her gün gördüğü, gemi kaptanların 3 ay veya 1yılda gördüğü, ALLAH ın hiç göremediği tek şey nedir.......??? |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | Biliyorum de neyse biraz çırpınışları izleyem şöyle ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | Evet artık şamandıralarda trafik ayy deniz ışıkları var sarı ışık 45 sn yanıyo malum gemi ağır vasıta ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | tepeleri uçan araçlar çarpmasın diye ufak kırmızı bir ışık denize tutulan ise sarı veya beyaz
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | Evt öyle bir ışık ki Allah göremiyo. Töbe töbe ![]()
| | |
![]() |
| Tags: gormedigi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|