![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: KONYA
Thanks: 0 Thanked 6 Times in 1 Posts | bir kadının baktığı yaşlı bir kadın evinde ölü bulunur. bakıcı kadını sorguya alırlar. kadın şunları anlatır. -zaman öğle vaktiydi, ben bılaşıkları yıkıyordum. hanımım ise televizyon izliyordu. o anda elektirik kesildi, hanımım uyumaya başladı bir anda zil çaldı ve ben kapıyı açtım gerisini hatırlamıyorum. uyandığım zaman hanımım ölmüş ve kolundaki bilezikler ise çalınmıştı. bunu duyan polisler kadını hemen hapse atarlar. ve kadının katil olduğunu söylerler. sizce polisler nerden kadının katil olduğunu anlamışlardır??? |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | wayyyyyyyy tbrklr bende büyüyünce gösde gibi olabiliy miyim kimsin_sen??? ![]() ![]() ![]()
__________________ ÖLÜMDEN KORKACAK NE VAR AZRAİL'DE OLSA GELEN MELEK DEİL Mİ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | evet yani öğle vakti elektirik kesilince nolcak ki hem elektirik kesiliyorsa ni ye zil çalsın ama bu hizmetçide azdeğil kadının kolundaki bileziklerin hesabını mı tutuyor? |
| | |
![]() |
| Tags: bir, soru, yepyeni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|