![]() |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | Şimdilik bi tane yazayım da rağbet olursa devam ederim. Geliyoor geldi ![]() Dışımı çıkar içimi pişir dışımı ye içimi at. Ben neyim ?
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | bilmem neyse bildi ya sevincinden ne yapacağını bilmiyor ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | 1 Satın alındığında siyah kullanırken kırmızı işi bitip atılırken gri olan şey nedir? 2 İstanbul Avrupa Yakasında yaşayan birisi niye Anadolu yakasındaki karacaahmet mezarlığına gömülemez? 3 Bir tenis topunu olası en uzak noktaya fırlatıyoruz. Top hiç kimse yakalamamasına ve hiç bi yere çarpmamasına rağmen bize geri dönüyor bu nasıl olmuştur? 4 Yedi arkadaş sinemaya giderler. Sinemanın kafeteryasından Selen, Emine ve Emrehan kola alırken Selin, Emrah ve Sinem kahve alır. Bu durumda Feyzullah kafeteryadan ne almış olabilir? 5 Bir köşede durup bütün dünyayı dolaşan şey nedir? Hepsini bilmeseniz de olur ancak cevaplarken soru numarasını verin de hangi konuda uğraştığınızı bileyim Not : Devamı var ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | bi yandan müzik dinleyip bi yandan bilmece cvplayamıyomm ![]() kafam karıştıı müziği kapat demeyin kapatmam müzik tercihimm bi zahmet cvplayınn![]() ![]() 1- 2- 3- yokuş yukarı attığımız için (olabilir mii) 4- hiç bişi almamıştır 5- güneş veya ay mıı |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | 3 cü madden için yokuş yukarı atsan da yola değip geri döner eğim yüzünden soruda hiç bi yere çarpmadığı (değmediği) vurgulanıyor diğer ikisine gelince alakası yok ![]()
| | |
![]() |
| Tags: bilmeceler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|