![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | EINSTEIN'DEN BIR ZEKA SORUSU Bu sinav Albert Einstein tarafindan hazirlanmistir. Bu testi dünyadaki insanlarin %2'sinin geçmeyi basarabilecegini söylemis. Sizde %2'ye girmek ister misiniz? KURALLAR : 1)bes farkli renkte bes ev var, 2)her evde bes farkli ülkeden birer kisi oturuyor, 3)bu evlerde yasayan kisiler; -farkli marka içki içiyor -farkli marka sigara içiyor -farkli cins hayvan besliyor, 4)sigara içki ve hayvanlarin hiçbiri ayni cins degil. VERILEN BILGILER : 1)ingiliz kirmizi evde yasiyor 2)isveçli köpek besliyor 3)danimarkali çay içiyor 4)beyaz evin solunda yesil ev var 5)yesil evin sahibi kahve içiyor 6)kus bakan kisi pall mall marka sigara içiyor 7)sari evin sahibi dunhill marka sigara içiyor 8)tam merkezdeki evde yasayan kisi süt içiyor 9)norveçli ilk evde oturuyor 10)kedi besleyen kisinin evinin yanindaki evde oturan kisi blend marka sigara içiyor 11)dunhill marka sigara içen kisinin evinin yanindaki evde oturan kisi at besliyor 12)blue master marka sigara içen kisi ayni zamanda bira içiyor 13)alman prince marka sigara içiyor 14)mavi evin yaninda oturan kisi norveçli 15)su içen kisinin komsusu blend marka sigara içiyor. Baligi besleyen kim? Cevap Soruyu Gönderen : Züleyha Pay
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | soruyu çözmüştüm ama valla ben bile hatırlamıorum hangi cvp verdim doğru cevabı da verip vermediimi bilmiorum sölememişlerdi tekrar çözmeye vakit ayırırmıyım onu da bilmiorum neyse inş vaktim olur da çözerim![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
Ruh Halim: | eğer soruyu çözen olursa;hangi renk evde kimin oturduğunu,hangi sigara içtigini,içeceğini ve hangi hayvan beslediğini de bilmiş olur..ben hepsini verilere göre doğru yaptım tam seviniyodum ki sadece bir sigara markası yanlış eve gitmiş..yıkıldım...olmadı yani..bi dahada bakmadım..ama çözersem paylaşırım ![]() şu bir gerçek ki mütiş vezkli bu soruyla uğraşmak.. ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | böle sorular bulmaca eklerinde yayınlanıodu eskiden onları çok çözerdim çok da hoşuma giderdi (hala veriliomu bilmiorum o açıdan benm için hayalkırıklıı olmştu ama yinede merak içindeim nese ya bu kdr knştuktan sonra çözmeden olmaz bi ara mutlaka yeniden çözmeye çalışıcam![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | yukarda söylediğim gibi cevabı bir yerden teğit etmene gerek yok.. örneğin: işveçli yeşil ev kahve blend sigara köpek besliyor gibi hepsini ip uçlarına göre sıralarsak cevap çıkıyor...ama inanın gerçektende bu soruyu ancak albert einstein hazırlayabilirdi... tırnakları yedim 1 hafta arpej yapamadım![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tags: ama, bilebiliriddiali, gercek, insanlarin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|