![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: şanlıurfa
Ruh Halim: | (( sonbahlar gelmediki nereye )) bu yurek dayanmaz ayrilik gunune dur gitme ne olur diz cokem onune kahretsin sevmisim gonlumu vermisim yarali yuregim ben sensiz neylerim kahretsin sevmisim gonlumu vermisim yarali yuregim ben sensiz neylerim gidiyorsun bensiz birakip caresiz birakip caresiz neyaparim sensiz dur gitme gitme Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] keske biraz daha kala bilseydim yalnizligimi biraz daha erteleseydim bu ne acala dir be sevgili daha son bahar gelmedi ki nereye bir daha goremeyecekmiyim ki seni gorsemde tutamayacakmiyim ellerini kal biraz daha ne olur daha son bahar gelmedi ki Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] kahretsin sevmisim gonlumu vermisim yarali yuregim ben sensiz neylerim gidiyorsunbensiz birakip caresiz ne yaparim sensiz dur gitme gitme duymuyormusun bu aci cigligi gormuyormusun perisanligimi topraga dokulen goz yaslarimi daha daha son bahar gelmedi ki nereye bumuydu senin sozun bu kadarmiydi senin sevgin bu kadar ucuz bu kadar yalan bu kadar alcak bu kadar serefsizmiydi daha daha son bahar gelmedi sevgilim nereye Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] kahretsin sevmisim gonlumu vermisim yarali yuregim ben sensiz neylerim gidiyorsun bensiz birakip caresiz ne yaparim sensiz dur gitme gitme Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] gitmekte kararlisin anlasilan arkani donup uzaklasirken benden alnina kondurdugum opucukleri hayal et yari yolda anlayacaksin yillardiz anlam veremedigin sozlerini geri doneceksin hemen unutma dondugunde ruhsuz bir beden bulacaksin biraktigin yerde son bahar gelmis gelmisde gecmi sanlasilan hosca kal gonul sizim hosca kal guzel gozlum hosca kal dokunma cesedime cekildigin ellerimi dokunma dokunma Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
__________________ görmeden duymadan mümkün mü yaşamak ellerim dokunmadan aşk yalan mı gerçek mi sen soyle hayat !!! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ege'nin incisi;)
Ruh Halim: | hem veda edip hem hoscakalmasını dilemek ne büyük çelişki ![]() neyse saka bi yana şu vedalar oldum olası cok üzmüştr beni![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: şanlıurfa
Ruh Halim: | evvett arkadaşım bende dayanamıyom ayrılıklara ama hep ayrılıklar beni buluyo nedense ![]()
__________________ görmeden duymadan mümkün mü yaşamak ellerim dokunmadan aşk yalan mı gerçek mi sen soyle hayat !!! |
| | |