![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | bugün Son Balinayi Gördüm.. Bedeni Yağ, çamur Içinde Sahile Vurdu ölüme Mahkum Oldu. . O Denizlerin Efendisi Okyanuslarin Hakimi, Sultani En Derin Sularda Dahi Rahat Vermedi Insan, Durmak Bilmedi Niye Bu Hirs, Bu Ayip Yoksa Sizi; Sonra Kendini Yok Etmeye Mahkum Mu Insanoğlu Düşlediğim Cennet Gözlerimde.. Bugünn Kayboldu. . Bugün Aslana Rastladim, Onuru Kirik Boynu Eğik, Gözleri Dolu Ormanlar Yaniyordu Sen Tabiatin Gerçek Krali Kaç Yüzyil Tacini Yüreğinde Taşidi Insan Asaleti Sende Tanidi Yürekli Olmayi Sende Gördü NİYE BU HIRS, BU AYIP YOKSA SİZİ; SONRA KENDİNİ YOKK ETMEYE! MAHKUM MU İNSANOĞLU. . DÜŞLEDİĞİM CENNET GÖZLERİMDE.. BUGÜNN KAYBOLDU. . . ''RAFET EL ROMAN'' Bu şarkıyı ilk dinlediğimde ağlamıştım halende boğazım düğümlenir..insanlığın ne kadar benliğini.. doğasını unuttuğuna ve ne denli yok edici oluşuna bir aynadır paylaşmak istedim..buyrun. .
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | insan kadar şerefsiz bir mahlukat yok bu dünyada Hayata uyum sağlamak yerine hayatı kendimize uydurmaya çalışıyoruz. Ve allah kahretsin ki abd ile bir olup kyoto protokülünü imzalamayan bir hükümetimiz var
__________________ Siz piskopatsanız, Ben zırpsikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | ederim kardeşim ![]() öyleyiz çünkü insanoğlu gelmeden önce dünyada her şey yolundaydı batırdık içine yaşamayı seviyorum ama bi yandan da bütün insanlar bir anda yok olsa ne güzel olurdu diye de düşünüyorum
__________________ Siz piskopatsanız, Ben zırpsikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: νєѕѕєℓαм
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() bnce sen ve senin gibi düşünenler yüzünden burdayız. Buralardayız. sen diyosunki insan oglu haywan öldürüyo. Sigara içiyo. Şunu yapıo böle yapıo. ona bakarsan sende zararlısın bak kac saatini pc başında boş işler yaparak geçiriyosun Sen kendın ve cevrendekileri düzeltmeye başlasan sonra onlarda kendi cevresini. boş konusmak yerine herkez icraat yapsa yoksa bnde derim herkez serefsiz böle şöyle ki bn bir yerden başladım kendimi ve ailemi düzelttim.Onlar akrabalarımızı akrabalarımız komşuları derken gidiyor.bn senden kücük olsamda bnden sana bi tavsiye negatif degil herseye pozitif bak. Bişiler düzeltmek istiyosanda ilk kendin sonra çevren mcuxx bu arada msn ekledım ama kabul etmedin sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | ben ve benim gibi düşünenler mi keşke herkes ben gibi düşünse soğuk suyla duş alabilse bi sırt çantasıyla 1 kaç hafta kamp yapabilse elektrikler 3-4 gün gelmese bile yaşamına devam edebilse inatla yere her izmarit atanı uyarabilse çevrecilik ile ilgili olaylara katılıp katılımı arttırmaya çalışabilse 1. dereceden akrabalarının kalbini kırmak pahasına yaptığı yanlışları bağıra bağıra söyleyebilse insanoğlunun hayvan öldürmesine karşı değilim. Sonuçta doymamız gerekiyor. Kokoşlar güzel koksun diye yapılan kozmetik zımbırtıların ufacık hayvanlar üzerinde denenmesine karşıyım.
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Hayalperestlikten uzak mantığa uygun cümleler Aynı fikirdeymişiz synan ![]() | |
| | |
![]() |
| Tags: cennett, kaybolan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|