![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | ben seni hiç sevmedim kı yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim bir çiçeği sevmeni bir güle benzemeni sevdim bir de yıldızları sevdim eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular ben seni hiç sevmedim kı beni yola koyduğunda ayrılmayı sevdim kurşunları sevdim beni vurduğunda ağlamayı sevdim unuttuğunda yalnız olduğumu anladığım da ayakta kalmamı sevdim yıkılmamı sevdim seni her hatırladığımda ekmeği sever gibi sevdim sensızlığı şu gibi özledim temmuz güneşinde sesini ikindide yağmur gibi geceleyin rüzgar gibi sevdim seni sevdiğimi ben seni hiç sevmedim kı kuşlara şarkılar öğretmeni sevdim menekşeyle konuşmanı nisana hatırlatmanı baharın bir adının da yalnızlık olmadığını düştüğüm zaman kanayan yanlarımı ve tuhaflığımı üşüdüğüm zaman sakız satan çocukları yeni çıkan şarkıları her kaybettiğinde kazanan yanlarını sevdim denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe be
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
![]() |
| Tags: gibi, ibrahim, sadriadam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|