![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | ||||
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | sizlerle bugünlerde çok etkilendiğim bi parçayı paylaşmak istiorum gerçekten yorumlayanıda yorumlanan parçayıda çok seviordum fakat bugünlerde bu parçanın daha bi farkına vardm buyrun yorumlarınızı alaim
| ||||
| | | ||||
| | #2 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 25 Mart 2007 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | her parçasından ayrı bir zevk aldığım ve yorumuna hasta olduğum nadide ve rahmetli insanı burdan anıyorum... aşkı en ii anlatan parçalardan biri...çoğu insanın yalnış tanımladığı aşk kavramında emeğin nekadar büyük yeri olduğunu anlatan bir klasik... e.s mobimag
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 10 Mayıs 2007 Bulunduğu yer: ankara
Thanks: 1 Thanked 1 Times in 1 Posts | ya açmadı bitürlü yanlış düşünüyosun cem karacayı sevmesemde sesine bayılırım en çokta odam kireç tutmuyoru güzel söylüyor.burdan rahmetle anıyorum.onun gibiler çok zor geliyor;müzik nereye gidiyor anlamıyorum buna müzikten anlayan herkese sesleniyorum silkinin ve kendinize gelin.sanada çok teşekkür ederim birazdan açılır sanırım evet şimdi açıldı bende göndermek isterim bu tür müzikler ama pek anlamıyorum bu işlerden bana dinlemek ve yorum yapmak kalıo geriye Konu mobimag tarafından (13 Mayıs 2007 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 10 Mayıs 2007 Bulunduğu yer: ankara
Thanks: 1 Thanked 1 Times in 1 Posts | ya ben hiç bişi bilmiorum bana anlatmaya kalksan haftalar alır sanırım ayrıca özel msj bölümüne girmem için 50 msj yazmam mı ne gerekiomuş bende oturup o kadar msj yazarsam saçmalarım |
| | |
![]() |
| Etiketler: alip, basini, cem, gitme, karacasende |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|