![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | Çekilin kardeşim peşimden Bana ne hocam dünya işinden Ye o ye Dolduruşa gelmem dolmuşa binmem Ecinni gibiyim harikayım ben Ye o ye Eteğim fırfır hayatım gırgır Evde rahat yok hergün dırdır Ye o ye Her şeye hazırım yüreğim fırfır Dokunmayın ağlarım zırzır Ye o ye Sokağa atarım kendimi birden Hürriyetten yanayım hürriyetten Ye o ye Zamane kızıyım ben zamane Aman be herkes herşeye nane Ye o ye Kim akıllı kim deli divane E ben de yürürüm yane yane Ye o ye Arabesk pop-caz alaturka Sırtımda yamalı bir hırka Yırtık pırtık bluejean Haydi gidelim parka... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | oo kim bilir kaç sene öncesii nilaycım nostalji yapmışız şaşırdımm ![]() o zaman da varmış yırtık pırtık blue jean çok güzel bu şarkı kıpır kıpır gençliğim geldi aklıma
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |