![]() |
| | #1 (permalink) | ||||
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | Evet dostlarııım Tokıo Hotel severlere belgesel niteliğinde bir slow kliiip ![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır | ||||
| | | ||||
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
Ruh Halim: | ![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | yaa erkekmişş ![]() bi o değil hepsi erkekmişş2. şokk Konu kimsin_sen tarafından (03-03-2008 Saat 02:38 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | wayyy anassını nasıbişi bi ya ![]() zaten tom klaulitz fan sitesine giriym dedim bütün herkesin dilinde aynı şey aşşşşkkııımmm tom sseni seviyorummmmm hatta bitanesi: tom benimdir benim kalacak diyodu
__________________ NicoLaS AneLKa |
| | |
| | #7 (permalink) |
Ruh Halim: | ben öyle birine aşık olsam kendimden şüphe ederdim heralde öyle dedim ama tabi müziklerine bakarım ben bağlamaz tip çok
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: İnatcılık:D
Thanks: 11 Thanked 7 Times in 4 Posts | evet ya bı de bunları beğenenler var tamam muzıklerı guzel de....
__________________ âptâLLârLâ TârTışmâyâcâksın y0ksâ Fârkını Kimsé FârkétméyébiLir. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | fazla östrojen salgılamışlar bunlar ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: adina, bakmayin, beenirsinis |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|