![]() |
| ||||||||
| Üyelik Ve Aktivasyon Sorunları Üyeliginiz ve aktivasyon ile ilgili problemlerinizi buraya yazabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: | Mail Gelmedı Bana Benı Bı Zahmet Aktıve edermısnız |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: | Sorun Saten O yha Kutuda Bıse yok Anlıycan ne onemlı ne onemsız ))Herkes burdan actırıyo lutfen Dıo acarmısın acılıyo Sonra tesekkur edıyolar bende edıcem tesekkur acın ) |
| |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | webmaster ilk girdiğinde hesabınızı aktifleştirecektir şimdiden hoşgeldiniz
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | tanışırız ben daha buradayım ![]() bugün içinde hallolur merak etmeyin
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | bu ön tanışma ne adımı biliyor ne sanımı ![]()
| |