![]() |
| ||||||||
| Üyelik Ve Aktivasyon Sorunları Üyeliginiz ve aktivasyon ile ilgili problemlerinizi buraya yazabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member | Öncelikle forumda Şikayet ve öneriler diye ßölüm göremediğimden ßuraya yazmak zorunda kaldım. Her forumda olduğu gißi üyeler şikayetlerini ve önerilerini yapmalıdır. ßenim şikayet ve önerime gelirsek SPOR ßölümleri ßaşıßoş !!! ßen mesela Galatasaray ßölümündeyim ama yalnız o ßölümde değil diğer ßölümlerde aynı. Karşı ßi taraf geliyor. Atıyorum Galatasaray hakkında ''pisicik'' ''6S'' ßenzeri kelimeler kullanılıyor. Gömeceğiz çakacağız tarzı mesajlar da var !! Şimdi diyeceksiniz Galatasaraylı olduğundan öyle yapıyorsun alakası yok.. Fener ßölümünde de olsa aynısını yaparım. Ama fener yada ßeşiktaş yada diğer ßölümlerde ßu tür konuşmalar göremedim. Lütfen Spor ßölümüne TARAFSIZ MODERATÖR olsun. zaten moderatör varmı oranın ßilmiyorum varsada uğradığı yok ! ßu kadar anlatmak istediklerim ! Saygılar . Cevap ßekliyorum. Ve sayın Admin Weßmaster ! Spor ßölümünde konular siliniyor. ve ßunun gerekçesi ßelirtilmiyor. ßen ßöyle ßölüm yöneticisi görmedim. Foruma aykırı hiç ßir kurallara aykırı hiç ßir konu ve mesaj yollamadım ama konularım sürekli siliniyor !!
__________________ ........... Konu gizz87 tarafından (04-27-2008 Saat 10:08 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member | şey canım ard arda mesaj yazma hoş sayoılmaz ama nese bunu adminlede konuşsan ii olur ama süpper modlar oryada bakıyor ama bence galatasaray bölümüne bir fenerkli falan konulsun çünkü kendi takımını oyuunca pek olmuyorr yne olmaz ve bu konunun burda işi ne isteklere açsaydın daha ii olurduu |
| |
| | #3 (permalink) |
| Member | Ard arda mesaj yazdığımın farkındayım ! ßen fenerli galatasaraylı anlamam. ßen kurallara aykırı hiç ßirşey yapmadım ama sürekli konularım siliniyor. Millet Galatasaraya pisipisi diyo 6s diyo çakacağız gömeceğiz diyo S.Modlar ßunları NEDENSE görmüyo ?? ![]()
__________________ ........... |
| |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | aslan da sonuçta kedi gillerden değilmi neden pisicik dememe taktın ![]()
__________________ ![]() FAZLA SÖZE GEREK VAR MI?? |
| |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | arkadaşım derdin ne kim siliyo senin konunu ya bölüm yöneticiliğini beğenmiyosan kendin bilirsin yapabileceğimiz bişey yok : ![]() kimse sana sormayacak forumu nasıl yöneteceğini ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." Konu gizz87 tarafından (04-27-2008 Saat 10:09 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | arkadaslar birbirimizin uzerine okadar gitmeyelim hos değil ozelikle birbirimizi kıracak kelimneler kulanmyalum...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | aslan nerdesin madem konuyu açtın yorumunuda yap gizz cevabını verdi galiba
__________________ ![]() FAZLA SÖZE GEREK VAR MI?? |
| |
![]() |
| Tags: oneriler, sikayet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|