![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Üyelik Ve Aktivasyon Sorunları Üyeliginiz ve aktivasyon ile ilgili problemlerinizi buraya yazabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | ya bnde kaç günüdr bakıyorum yazdığım mesajlar silinio nedenini anlamadım üst üste yazmıyorum kou tekrarımım oldu fakat 1 taneydi sanırsam bi taneside kapantıldıı fakat bnim birdnn 10 mesajım fln gitti hatta bir bölümde bir konu vardı yorum ysdıktan sonra oleyyy okul numaramın sayısı kadar yorumum oldun dedim ertesi gün bi gerdim eksik mesajlarımm yardım ederseniz sewinicmm ![]() |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | msjların neden sılınmı sonu bılemm ama azalma cop kutusu bosaltıldı ondan olabılırmı ??
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| |
| | #4 (permalink) |
| Administrator | gözde bunu sormanı senden beklemezdim ![]() Artık forumu tamamen biliyorsundun sanmıştım ![]() Konu tekrarı konu acman veya konu tekrarı olan konulara cevap yazdıgında o konulara yazdıgın mesajlar silinir. ![]()
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | sende dalga geçme be muzur:P buraya değil arkadaşım yeni üyeler kısmına bak yukarda millet neyi tartışıyo
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| |
![]() |
| Tags: mesajlarim, nerdesiniz, yorumlarim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|