![]() |
| ||||||||
| Üyelik Ve Aktivasyon Sorunları Üyeliginiz ve aktivasyon ile ilgili problemlerinizi buraya yazabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | ayıptır sorması benim niye yazdığım mesajlarım azalıyor ![]()
__________________ inadına ===>GFB<=== |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | veya arka arkaya iki mesaj yazıyorsan kimsin_sen ve mobimag onları birleştirdiği için de azalıyor olabilir
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | sildikten sonra yapıyor yorumu biz de bilmiyoruz ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | De mi gizli admin ol sen bundan sonra ![]()
| |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | Ohhh kebap el ense istediğin konuda dolaş. Sorumluluk yok bişey yok. Yılın bir günü engellileri anlamak için onlar gibi davranan kişiler vardı onlar geldi aklıma. ![]()
| |
![]() |
| Tags: edin, yardim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|