![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Üyelik Ve Aktivasyon Sorunları Üyeliginiz ve aktivasyon ile ilgili problemlerinizi buraya yazabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | Database error hatası çok fazla çıkmaya başladı. Yapılabilecek birşey varsa yapılmasını arz ederim.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | aynen bugün şifremi de kabul etmedi benim yeni şifre aldım şifreyi deiştiremedim sonra eski şifreyle açıldı site
__________________ ÖLÜMDEN KORKACAK NE VAR AZRAİL'DE OLSA GELEN MELEK DEİL Mİ |
| |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | Artık hata vermemeye başladı gerçekten gerçi modemi değiştirdim belki de ondandır
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: ama, benim, gerci, sorunum, yok |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|