![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Üyelik Ve Aktivasyon Sorunları Üyeliginiz ve aktivasyon ile ilgili problemlerinizi buraya yazabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: RiZe
Ruh Halim: | şikayetçiyim yaaa olmass bu kadar imzamı yapıyorum yok 250 karakteri geçtin yok BB kod çok büyük nasıl olcak bu işşş |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | Sen imzanın nasıl olmasını istiyosan buraya mesaj yazar gibi yaz bakarız çaresine ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | Zamanında az mı uğraşmıştım ben de. Hele Oska diye bir üye var resmen destan yazmış imzasına onun zamanında sınır 250 den fazlaydı galiba neyse LaZuT sen yaz bakalım nası olsun imzan istersen özelden de halledebiliriz ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | e kiz koca mi aldun yoksa hoca mi aldun kör mi idi gözlerun oni gece mi aldun gittun aldun bi koca daha koca yok gibi dişi çikmiş bi yana usta keseri gibi ayaklari bi şekil atun eğeri gibi sirti çikmiş bi yana eeşk semeri gibi entareni dar eyle sirtuna karar eyle kiz nasi koca aldun bak bana da ar eyle aynen böle olmasını istiyorum mümkün mü acebaaaaaa |
| |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | ![]() bu resmin adresini kopyala image butonuyla imzana koy altına da o ifadeleri yaz tam istediğin gibi olmasa da imzan olur işte
| |
| | #7 (permalink) |
Ruh Halim: | yaff teşekkür ederim halletmişsiniz ama bunda yada bende bi sorun var linki kopyalayamıyorummm olmuyoo şimdi gitmem lazım akşam gelince bi daha bakarım olmassa şansıma küserim artık |
| |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | evet ancak jamjitin yaptığı gibi olur ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | LaZuT, resmin üzerine sağ tıkla, özelliklere gel. Oradan kopyala adresi öyle oluyor. Resim bölümünde daha ayrıntılı olarak anlatmıştım internetteki resmin adresini nasıl alınacağını ![]() Hatta al hizmeti ayağına getireyim Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Jamjit tarafından (12-22-2007 Saat 12:44 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
![]() |
| Tags: sikayetciyim, yaaaa |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|