![]() |
| ||||||||
| Üyelik Ve Aktivasyon Sorunları Üyeliginiz ve aktivasyon ile ilgili problemlerinizi buraya yazabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | bi arkadaşım üyesiydi buranın ama şifresini unuttu.Şifremi unuttum di,yerek yeni bi şifre istedi fakat yeni şifre gönderilmedi yani gönderilmemiş.Adminlerim yardım edermisiniz... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Banned | sanırım o şahsiyet bendim :=) hotmail tarzı bi adresim yok. kendi sahsi uzantım. Sunuclar arası bi çatışma yasanmış olsa ki 2 saat felan sürmüş gelmesi. Olayı hallettim tşk ler ilgiler için. İlk mesajım :=) yuppii Aha Size birşey desem aip olmaz dimi :=) Forumda buradan başka bir yere yazamıyorum. uyeliğiniz silinmiş veya aktif etmemiş olabilirsiniz zımbırtısı geliyor karşıma. İşin en kötü kısmı admin lere özel mesaj atmak bile 50 mesajla sınırlanmış ( o eksi bi özellik " gerçi hiç bi forum sisteminde bu ayrım yok sanırım ama olsun :=) bu srunla ilk defa karsılastım ") Admin kardeş bi el atıver şu duruma beah Konu mobimag tarafından (11-10-2007 Saat 03:12 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | selam veysel kardeş sorununu halledebildin inşallah.. sayın adminler ve arkadaşlar weysel benim dersaneden sınıf arkadaşım olyr...yani öle işte ... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | Aktivasyon mailine bak spam,junk,istenmeyen adı altlarında da gelmiş olabilir. Gene olmuyorsa webmaster ın üyeliğiniz aktif edildi yazısını yazmasını bekleyeceksin
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: help |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|