![]() |
| ||||||||
| Üniversiteler Üniversitelerdeki Sorunlarınız, Ödevleriniz, Tezleriniz ve benzeri konularda paylaşımda bulunabileceğiniz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Kocaeli, Aydın, birazda İzmir
Ruh Halim: | millet koceli üniversitesi türkçe ööretmenliğini kazandım üniversite ve şehir hakkında yardım edebilcek biri varsa burya yazsın
__________________ Işıklar Söndüğünde Herkes Siyahtır... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: BURSA
Ruh Halim: | sitesine gir bak ne diyim ama giden arklarım vardı benim onlarla görüşebilirsem sorarım senin için ok? ![]()
__________________ ZAMAN,insanları değil;armutları olgunlaştırır.N.F.KISAKÜREK |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Kocaeli, Aydın, birazda İzmir
Ruh Halim: | sitesine girdim zaten sen ark larına ulaşabilirsen ii olur saolasın sinr
| | |
| | #4 (permalink) |
Ruh Halim: | nickimden nefret etmeye basladım nolur adımla hitap edin bana adımmm tugcee
__________________ ZAMAN,insanları değil;armutları olgunlaştırır.N.F.KISAKÜREK |
| | |
| | #7 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
bu arada tuğçe![]()
__________________ ZAMAN,insanları değil;armutları olgunlaştırır.N.F.KISAKÜREK | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: ist
Ruh Halim: | iyi hayırlı olsun kardeş bende kocaelındeım.umuttepe kampusu guzel yer ..sehır merkezıne 20 dk uzaklıkda ..kampus yenı harika kolayca ısınırsın buralara.bende ıstanbuldan geldım.yurtta kalıorum..herhangı bı sorunun olursa paylasmak ısterım... |
| | |
| | #9 (permalink) |
Ruh Halim: | cenko hallettim saolasın alıştımda sayılır senin bölüm ne burda?
| | |
![]() |
| Tags: kocaeli, universitesi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|