![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Üniversiteler Üniversitelerdeki Sorunlarınız, Ödevleriniz, Tezleriniz ve benzeri konularda paylaşımda bulunabileceğiniz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Senior Member | Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi; 09.10.2003 tarih ve 4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu'nun Uygulanmasına İlişkin Yönetmeliğin 8. Maddesi gereğince, halkın bilgi edinme hakkını etkin kullanabilmesini temin ve bu kanun uyarınca yapılacak bilgi edinme müracaatlarını değerlendirmek amacıyla 03.05.2004 tarihinde Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde Bilgi Edinme Birimi oluşturmuştur. Bu birime bizzat ya da posta ve faks ile yapacağınız başvurularınızda aşağıda belirtilen iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz. Elektronik posta ile yapacağınız başvurularınızı ise soldaki linklerde gösterilen FORM 1 (gerçek kişiler için) ya da FORM 2'yi (tüzel kişiler için) bilgisayarınıza indirip eksiksiz doldurduktan sonra bilgiedinme@aku.edu.tr adresine göndereceğiniz e-postaya ekleyerek yapabilirsiniz. Forma uygun olarak yapılmayan ya da form eksik doldurularak yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
__________________ ...::: Bizim de bir ismimiz var Ezanla verildi Sela ile alınacak :::... ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: KocaELi
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | ben'de afyon kocatepe üniversitesi dış ticaret bölümünü kazandım aMA bölümüm Kötü DiyenLer oldu bende etkilendim ve gitmemeye karar verdim sizce doğrumu? |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: antalya
Ruh Halim: | Şehre oranla Üniversitesi gayet güzel ve gelişmiş.İdda ediyorum ki ülkemizdeki çoğu mühendislik eğitimi Afyondaki TEF'in eline su dökemez..Kaliteli hocaları ve eğitimi mevcut..Gelecekte adından sıkça söz ettirecek üniveriste.. Konu abow111 tarafından (03-27-2008 Saat 02:58 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: antalya
Ruh Halim: | Valla güzel bir duygu..Her yere yakınsın örneğin bir hafta sonu eskişehirde,diğer hafta sonu ankarada,diğer hafta sonnu bursada,diğer hafta sonu antalyada..Paso piyasacısın..Okuldada Kaliteli ve anlayışlı hocaları çok fazla.. |
| | |
![]() |
| Tags: afyon, buraya, kocatepe, univ |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|