![]() |
| ||||||||
| Üniversiteler Üniversitelerdeki Sorunlarınız, Ödevleriniz, Tezleriniz ve benzeri konularda paylaşımda bulunabileceğiniz bölüm |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | Geçen yıl YÖS sınavına girdim...58 puan topladım...fakat tecrübesizlikden isteklerimi yalniş gönderdim ve kabul ola bilmedim(( Arkadaşlar..acaba aranızda YÖS sınavına giren oldumu?
__________________ ......Tanrımla konuşurum ben hallelujah....... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | ben YDS sandım yanlış yazdığını düşündüm ama 58 puan deyince başka bi sınavdır heralde çünkü yabancı dil sınavı puan hesaplamaları öss puan sistemine göre oluyodu.. peki bu YÖS ne hakikaten
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member | YÖS, ÖSYM tarafından düzenlenen bi sınavdir...YÖS- Yabanci uyruklu Öğrenciler Sınavi... Her yil nisan ayinin oratalarinda pazar gunu yapilir..dünyanin dört tarafindan oğrenciler katiliyo..ben de katildim ama malesef kazanamadim
| | |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | açıklaman için teşekkürler ![]() olsun başka şansın yok mu bi dahaki sefere inşallah.. hem tercihlerini daha bilinçli yaparsın ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Junior Member | Aslında YÖS sınavının resultu 2 yil geçerlidir...yani ben bu yil da 58 puanla şansimi deneye bilirim..amma ben artik Bakü Devlet Üniversitesinin öğrencisiyim...ve Türkiyeye başvurmak için okul diplomami göturmem lazim(YÖS-ün şartı öyle)...ama malesef okul diplomam üniversiteye "yatirildi"..
| | |
| | #7 (permalink) |
Ruh Halim: | hadi yaa kötü olmuş ![]() hayırlısı olsun
| | |
![]() |
| Tags: yos |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|