![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Takıl Kafana Göre Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler. Siz konunuza kılıf bulamadınız mı ?? O zaman buyrun TKG 'ye :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 18 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: mersin
Ruh Halim: | Hayatımda ilk önce SEVMEyi öğrendim, çünkü sevdikçe kendimi hisstettiğimi gördüm. AFFETMEnin ne olduğunu anladım ve affetmenin aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm. Bir gün geçmişime baktığımda PİŞMANLIĞIMdan üzülmediğimi gördüm,bunları ben yaşadım çünkü... Birisini HATIRLAMAnın aslında ufak bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu biliyorum artık. Aslında BANA DEĞER VEREN İNSANLARın çok yakınımda olduğunu, fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım. Birisini kırdıktan sonra ÖZÜR DİLEMEnin aslında beni ben yaptığını anladım. SEN BENİM İÇİN ÖNEMLİSİN sözcüklerinin verebilecek en büyük hediye olduğunu buldum. Bir yerden sonra SÖZCÜKLERin anlam ifade etmediğini biliyorum. Sahilde yürür ve düşünürken birinin de beni DÜŞÜNDÜĞÜ duygusu beni sevindiriyor. MUTLU OLMAnın bir kedinin güzel bir anını yakalamak kadar basit olduğunu anladım. KAÇIRDIĞIM FIRSATLARın aslında bana yeni fırsatlar yarattığını gördüm.Yıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerimin, gün geldi HAYATIMDAN KAYAN YILDIZLARın gömüldüğü maziyi unutması gerektiğini anladım. GÖZLERin sözcüklerden daha önemli olduğunu ve yalan söyleyemediklerini biliyorum. Hayatımda YANIMDA GÖRMEK istediklerimi yanımda göreceğim çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum. TELEFONun tuşlarına üzüntünün, mutluluğun, yıkıntının sığdığını gördüm. YAŞAMIN YAŞAMAYA DEĞER OLDUĞUNU VE İSTERSEM MUTLU OLACAĞIMI ÖĞRENDİM. Anonim
__________________ Güçlü olan, zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına hükmedebilendir |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 12 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Sevgili asafir ; tek sözcükle...Mükemmel.... Bu yazılanlar üzerinde yıllarca tartışsak, yine bıkmayız...Zira, insanı insan yapan tüm özellikler olabildiğince kısa ve öz olarak anlatılmış... Eline emeğine sağlık...
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 18 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: mersin
Ruh Halim: | beğenmenize sevindim
__________________ Güçlü olan, zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına hükmedebilendir |
| | |