![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Forum Oyunları Bir süreligine kapalı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 23 Ocak 2008 Bulunduğu yer: Mıgros
Ruh Halim: | Herkez Yazsn BakaLm OgreneLm (: Başımın tatlı belası dediğiniz üye: Konularını en çok beğendiğiniz üye: En aktif üye: En yardımsever üye: En ciddi üye: En çok rastladığınız üye: En çok tanışmak istediğiniz üye: En sevdiğiniz üye: En fırlama/deli üye: En geveze üye: En karizmatik üye: En kibar üye: En komik üye: En paylaşımcı üye: En sevilen üye (forum genelinde): En sevimli üye: En sinirli üye: En kültürlü üye: En sabırlı üye En sakin üye: En güzel bayan üye: En yakışıklı üye: En iyi bayan üye: En iyi avatar: En iyi imza: En iyi nick: En kankanız: En iyi mod: En iyi bölüm görevli:
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! Konu TuRKiShRaP tarafından (28 Temmuz 2008 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | şimdi biz bunları hepsini cevaplayacakmısyız...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
Ruh Halim: | Evt Bos Bırakmak Yok Hadı ![]()
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member | Başımın tatlı belası dediğiniz üye: Konularını en çok beğendiğiniz üye: En aktif üye:qizzz En yardımsever üye:qizz En ciddi üye:webmaster ![]() En çok rastladığınız üye:defne qizz rapci mod En çok tanışmak istediğiniz üye:masterLa En sevdiğiniz üye:Ayrım yapması zor En fanatik üye:qizz oLarak qördüm En fırlama/deli üye:ünaLLLL En geveze üye:ÜnaLL En karizmatik üye:Leooo En kibar üye:KibarLık qörmedim En komik üye:Bnnnn ![]() En paylaşımcı üye:modLar ![]() En sevilen üye (forum genelinde) efneeeEn sevimli üye:Hiç resim vermiyorLar En sinirli üye iLmem En kültürlü üye:NURIBABA En sabırlı üye:Master En sakin üye:Bennnn ![]() En güzel bayan üye:qörmek nasip oLmadı En yakışıklı üye:Leo ve master birLeşimi En iyi bayan üye:hepsi iyi En iyi avatar:Bdne var En iyi imza:sagopa oLanları En iyi nick:deffne Bu ismi seviyorum En kankanız:Herkes kanka En iyi mod:: ) En iyi bölüm görevli:: )
__________________ Ya$anDı ßitti 'GüseLDi qeçti. |
| | |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | Adım Kadrıye Yha Rapcı Mod Dıyıp DUrmayın ![]()
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Administrator Üyelik tarihi: 13 Ekim 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | Başımın tatlı belası dediğiniz üye: esmer_sheker Konularını en çok beğendiğiniz üye: Web,Jamjit,Turkishrap,NuriBaba,aysesolmaz En aktif üye: ben ![]() En yardımsever üye: hepimiz elimizden geldiğince işte En ciddi üye: Webmaster En çok rastladığınız üye: ünalll,éImcI En çok tanışmak istediğiniz üye: hepsiii En sevdiğiniz üye: beni sinir edenler hariç hepsi En fırlama/deli üye: ünall ![]() En geveze üye: ünall ![]() En karizmatik üye: ımmm bilmem ![]() En kibar üye: Seçkin,derdo En komik üye: umut78 En paylaşımcı üye: Jamjit En sevilen üye (forum genelinde): ben hepinizi çok seviyorum En sevimli üye: chimpynuts En sinirli üye: Webmaster bazen de ben ![]() En kültürlü üye: NuriBaba En sabırlı üye: been aah aaaah ![]() En sakin üye: derdo En güzel bayan üye: yarışmadan sonra göreceğiz bilemiyorum En yakışıklı üye: şimdilik webmaster önde gidiyo bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak ![]() En iyi bayan üye: zoe En iyi avatar: şu an için mr_leo En iyi imza: benim En iyi nick: Webmaster En kankanız: zoe,runyan,derdo,Jamjit bu aralar da defneee, ka_faa,ünall aman hepsii ![]() ![]() En iyi mod: Jamjit En iyi bölüm görevli: Turkishrap şu anlık düşüncelerim bunlar zamanla hatta her an değişebilir
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu gizz87 tarafından (28 Temmuz 2008 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | [b] basımın tatlı belası dediğiniz üye:devilish konularnı en cok begendiniz üye:turkishrap... en aktif üye:jamjit en yardımsever üye:hepimiz en ciddi üye:webmaster en cok rastladıgınız üye:defnee en cok tanısmak istediğiniz üye:hepsiylede tanısıyorum eb sevdiğiniz üye: hepsi... en fırlama deli üye:esmer sheker en geveze üye:ünall en karizmatik üye:adminmiz en kibar üye:gizz87 en komik üye:devilish en paylaşımcı üye:jamjit en sevilen üye: gizz87 en sevimli üye:zoe en sinirli üye:bazen adminimiz bazen hocamız. en kültürlü üye:jamjit en sabırlı üye:zoe en sakin üye:zoe en guzel bayan üye:hepsi birbirinden güzel en yakısıklı üye:hepside yakısıklı en iyi bayan üye:gizz87 en iyi avatar:bunu bilmiyorum en iyi imza:benimki en iyi nick:devilish en kankanız:gizz87 zoe jamjit devilish en iyi mod:jamjit en iyi bölüm görevli:runyan....... ne zormus yaw
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member | Başımın tatlı belası dediğiniz üye: Konularını en çok beğendiğiniz üye:ayluh-güzel resimler koyuyo En aktif üye:gizz En yardımsever üye:webmaster En ciddi üye:nuribaba En çok rastladığınız üye:esmer_sheker En çok tanışmak istediğiniz üye:hepsi ![]() En sevdiğiniz üye:tüm üyeleri seviorum En fırlama/deli üye:ünall ![]() En geveze üye:ünall ![]() En karizmatik üye:bilmiorum ![]() En kibar üye:benn ![]() En komik üye:hepsi birbirinden komik maşallah tutabilene aşk olsun ![]() En paylaşımcı üye:qüz En sevilen üye (forum genelinde):çoğu arkadaşlarımız sevilio bence ![]() En sevimli üye:esmer_sheker En sinirli üye ek sinirlenen görmedim ![]() En kültürlü üye: En sabırlı üye:bütün modlarımız çok sabırlı maşallah En sakin üye:derdo-webmaster En güzel bayan üye:yarışmada görcez En yakışıklı üye:yarışmada görcez yine ![]() En iyi bayan üye:defnee En iyi avatar:gizz inki güzel GS li ya ![]() En iyi imza:benimkii ![]() En iyi nick:zoe En kankanız:hepsi benim kankam ![]() En iyi mod:hepsi çok ii ler En iyi bölüm görevli:kırmızı ![]()
__________________ arkadaşlar bi süre aranızda yokum malum üniversite hazırlıkları falan sizi çok özlicem kendinize ii bakın |
| | |