![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Takıl Kafana Göre Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler. Siz konunuza kılıf bulamadınız mı ?? O zaman buyrun TKG 'ye :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: İzmir
Ruh Halim: | A: Bu saclar ne lavobada.. B: Yav dökülüyo iste ben ne yapayim? A: Birazcik daha sigara ic.. B: Yaa anne yine sigara icmeme bagladin ya bu konuyu da helal olsun sana.. A: Bana "cahilsin" imasinda bulunuyosun sanirim! Gece sen uyurken kesicem o saclarini.. bak söylemedi deme!! 2.süslenip püslenip disari cikmaya hazirlanirken anneye fikri sorulur -nasi olmusum annecimmm? -palyaco gibi! moral bozuk bi sekilde disari çikilir.. 3.-24 yasina geldin hala odani toplamiyorsun? -Ama o benim odam! Seni ne irgaliyo yaw -Olabilir! O oda bu evde diil mi? 4.seni doguracagima tas dogursaydim 5.-toplama sen hicbiyeri...elleme sakin.ben toplarim arkandan.. bu evde hizmetçiyim ben zaten...köle sebastianim ben...........!!!! 6.daha dun sictigim bok bana kafa mi tutuyon 7.-alah canimi alsada kurtulsam bidea -dun bokdun bugun kokdun esoluesek 8.Tam kapiyi acmis evden disari cikiyorumdur ki.. Annem mutfaktan seslenir. - Oglum yemek hazirladim. Nereye? - Hep kapiyi actigimda hazir oluyo zaten. - Hala konusuyo dökücem simdi kafandan asagi tencereyi.. 9.- Oglum kac kere söyliycem sana su odada sigara icme diye! - Sanane ya ben yatmiyo muyum bu odada.. Zarari bana! Sana degil ki. - Aferin oglum. Böyle devam et. 10.Abim Kibris ta okudugu icin hemen her telefon konusmasinda gerceklesen dialog.. - Anne abim ariyooo? - Kapat telefonu yazmasin evladima.. - Ya anne sonucta iki faturayida sen ödemio musun? Ne gerek var tekrar kapa, tekrar ara.. - Sen o telefonu hemen kapama da gör bak ben o kablolari yediriyo muyum sana yedirmiyo muyum? 11.idmana giderken: -bak dizligini almadin yanina, dizin koparsa sakin kosa kosa gelme bana -merak etme anne istesemde kosamam zaten! 12.anne:yeter artik eve gel! ymr:cok mu ozlediniz? anne:hayir..eve gel! ymr: yaaa anne bu saatte nasi gelim yarin gelirim anne:babana verim onla konus..(babaya seslenir) anne:yok baban konusmuyomus senle! ymr:tamam anne tamam geliyorum anne:bu saatte mi?! gelme! ymr:tamam anne tamam gelmiyorum! anne:gelme eve bi daha! 13.- Hadi daha yatmiycan mi? - Cok mu önemli. - Yok yarin sabah kalkamiycaksin da o acidan söylüyorum. - Ben öglene dogru kalkmayi tercih ediyorum zaten. - Yarin sabah 7 de kaldirayim seni de gör sen bakalim!
__________________ |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |