![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Takıl Kafana Göre Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler. Siz konunuza kılıf bulamadınız mı ?? O zaman buyrun TKG 'ye :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned | arkadaşlar Burak Kut un dinlediğimiz şarkısı komple bire bir çalıntıdır.İnanmayanlar linkini vereceğim iki videoyu izlesinler pls yorumlarınızı bekliyorum.. Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] bu komple yukardaki aşşadakide rompe Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: antalya
Ruh Halim: | Çalıntı değil dostum..Bu şarkıya milyonlarca lira vererek Türkiye telif hakkını satın alarak yapılmış bir şarkıdır ki bunu kendiside söylemiştir.. daha öncede çok türk şarkıcı istedi ama alamadı ben satın aldım demiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | demmeki calıntı değilimş...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: yozgat
Ruh Halim: | youtube linkini proxyden verince olmaz tabi..bu iş kendi mail box'ımızdaki bi resmin direk linkini vermeye benzer ![]() artı,bu haber mi abicim...sonra bana uyumsuz felan diyosunuz ![]() Konu climax tarafından (07-16-2008 Saat 12:30 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |