![]() |
| ||||||||
| Takıl Kafana Göre Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler. Siz konunuza kılıf bulamadınız mı ?? O zaman buyrun TKG 'ye :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | TÜRK televizyonlarından replikler... ) Kahramanimiz 'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri belinde,programini sunuyor. O sirada bi canli baglanti olur ve... Seda SAYAN: AAloooggg kiminle görüsüyoruz ? Ben Mustafa Naber lan Mustafa ?Nerden ariyosun biziMustafa ? Sisli'den. Ne is yapiyon lan Mustafa? Belediye baskaniyim...(Mustafa SARIGÜL) -------------------------------------- Esra Ceyhan'in programinda da böle anlardan çok yasanmistir söyle ki, yeni piyasaya çikmis birini konuk etmistir Esra hanim, sohbet ederler, Esra hanim her zamanki gibi baslar yalakaliklarina, kasetiniz çok güzel olmus geçen hafta aldim evde arabada her yerde dinliyorum demesi üzerine yeni yetmenin kasetim daha çikmadi haftaya çikacak demesi -------------------------------------- Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan NTV muhabirinin bir vatandasimizla yasadigi diyalog: -Burada saglik açisindan elverissiz kosullarda beklettiginiz bu etleri yemeyi düsünüyor musunuz? -Yok, bacim, ese dosta dagitacagiz. -------------------------------------- Acun firarda programinda, Acun'un yurtdisinda bir barda önüne gelen kiza sarkintilik yapip yilisan bir tipi gösterip, "görüyorsunuz sayin seyirciler magandalik sadece Türklere özgü degil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, ardindan o kisinin gelip, "abi nasilsin? Ben de türküm" demesi. -------------------------------------- |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |