![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Takıl Kafana Göre Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler. Siz konunuza kılıf bulamadınız mı ?? O zaman buyrun TKG 'ye :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 23 Ocak 2008 Bulunduğu yer: Mıgros
Ruh Halim: | ###>Annesinin mezarında<### Annecim seni çok özledim şimdi keşke yanımda olsaydın hani san bana bakkala git demiştinya ben surat asıp gitmemiştim şimdi çok pişmanım şimdi sölesen 10 defa giderdim hani sen şu bardakları sofraya getir demiştin bende banane diyip odama gitmiştim şimdi sen olsan bardakları tabakları çatalları bile götürürdüm anne ben pazardan oyuncak istedim sen paramız yok dedin bende hani hızlıca eve koştum ağlayarak sen eve geldikten sonra sana seni sevmiyorum demiştim şimdi çok ama çok pişmanım anne keşke öle demeseydim sen bana ders çalış demiştin bende kitabı hızlıca kapatıp sana bağırıp yatmıştımya şimdi çok pişmanım anne şimdi babam ne derse yapıyorum ama senide çok özledim anne bu mektubu mezarının yanına koyuyorum anne SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNE..
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 21 Haziran 2008 Bulunduğu yer: çanakkale
Ruh Halim: | anlamıyorm ki nedn fıtratımızda bişeyleri birilirini kaybettikten snra değerini anlamak vardır ....
__________________ Bn ıMsa adMaıı biiiMiormm parMaq basSm oLar mı ?!? |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | allah hepimizin acılarına sabır,cesaret ve guc versin sunu bilmeliyizki hepimiz bir gun olecez .....
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 18 Nisan 2008 Bulunduğu yer: ...
Ruh Halim: | çok acı içim sızladı
__________________ bÖyLeMi sOnA ErECeKtİ bÖyLE pArÇa pArÇaMı oLaCaKtIk bUkAdAr yAlAnMı yAşAnDı hErŞeY hEm sAnA HeM bAnA YaZıK....... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 8 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | annemi çk swyrm ama bir okdarda kawga edioruzz. 3 hftadır hasta sekeri oldunu öğrendk onla bende strese grdm sağ gzm tik tik atıo böle ona bişi olursa yapamam ben. tnrm tm annelere sağlık werrr!!!!
__________________ Gözlerim gözünde aski seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence simdi herkes gibisin! |
| | |