![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Takıl Kafana Göre Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler. Siz konunuza kılıf bulamadınız mı ?? O zaman buyrun TKG 'ye :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | arkadaşlar bugünden itibaren aranızdan ayrılıyorum.... buna zorunlu değilim... kendi isteğimle gidiyorum... bugün yaşamım boyunca ilk kez hayatla ilgili bazı düşüncewler edindim.... şu an içinde bulunduğum durum doğrultusunda öss ye çalışmam ve gerçekten çok başarılı olup üniversiteyi kimseye(bu ailem bile olsa)muhtaç olmadan okumam gerektiğini anladım... bu yüzden şimdiden çalışmaya başlarsam belkide burs kazanabileceğimi düşünüyorum... bu siteye üye olduğumdan beri tüm üyeleri çok sevdim burda herkes bir aileydi ve bu aile benide arasına aldı ve ben buna gerçekten çok sevindim.... artık girmiycem ama sizleri asla unutmuycam... bazı arkadaşlarda msn adresim war onlarla görüşebiliriz arada... bna ulşmak isterseniz alabilirsiniz adresimi onlrdan... ve son olarak tüm üyelerden haklarını helal etmenisi istiorum bnm hakkm hepinize helal olsun hayat her zaman sizin istediğiniz gibi gitmeyebilir ama asla umudunuzu kaybetmeyin ve ne olursa olsun yeniden başlamayı bilin .... son olrak s. modlarım bu konuyu buraya açtım ama inş doru yapmışımdır nereye açıcaımı bilemedm yanlşsa mazr görün.... ve tüm geyik merkezine hayatta başarılar diliyorum...hiç bir şey için canınızı üzmein...emin olun dahakötüsüde war ![]() elvedaaa sizi unutmuycam inşş sizde beni unutmazsınız ![]() ![]()
__________________ Simsiyah yine her taraf.. Yanlış düzen,yanlış zamn.. Yitip giden bu umutlara.. Bir ben miym hep kan ağlayan?!!! |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: çanakkale
Ruh Halim: | seni kalan güzel günlerine emanet edıyorz cnm.herşey gönlünce olsn . kırk yıln bası da olsa ugra ![]()
__________________ Bn ıMsa adMaıı biiiMiormm parMaq basSm oLar mı ?!? |
| |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | hilal insallah guzel gunler gorursun ossde şimdiden basarılar dilerim.. burs ta laırsın insallah yoluna acık olsun bizde seni unutmayız merak etme..
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| |
![]() |
| Tags: artq, yoqm |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|