![]() |
| ||||||||
| Takıl Kafana Göre Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler. Siz konunuza kılıf bulamadınız mı ?? O zaman buyrun TKG 'ye :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: aşk şehrim
Ruh Halim: | merhaba ben geldim baya özlemişim.. ameliyatım baya sorunluydu arkadaşlar komaya girmişim üniteyle yoğun bakıma almışlar.. nefesim durmuş doktorum çok korkuttun benı dedı.. 6 saat sonra geldım ancak odaya aldılar benı ama hiç hatırlamıyorum uyuyomuşum sonra öksürmeye başladım nefes alamadım tekrar yoğun bakıma aldılar 1 gun daha yoğun bakımda yattım.. gece nabzım düşümüş ateşim çıkmış doktorun evını aramışlar gece hastanede ilaç aranmış. ailem zaten perişan olmuş. sabah uyandığımda tanımadığım doktorlar dünkü üniteli kız senmıydın dedıler.. ben hiç bişey hatırlamıyorum.. bana ılk amelıyata gırmeden elbıse gıbı bişey getırdıler gıydım hemşire iğne yaptı sedyede başım dönmeye başladı asonserde her yer kayıyodu başka da bişey hatırlamıyorum.. aslında hatırlamam gerekıyo sorduğum kişiler amelıyathaneye gırdıklerını bıle hatırlıyolar..3 gunun sonunda taburcu oldum dünde patolojı sonucumu aldım HAŞİMOTO TİRİOİD hastasıyım malesef... cuma gunu kan vercem tekrar. buna da şükür diyorum...benden çıkarılan parcalar iri 2 tane ceviz büyüklüğündeydi.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | off geçmiş olsun arkadaşım hadi atlatmışsın yine
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: aşk şehrim
Ruh Halim: | hoşşşş bulduk arkadaşlar..şu boynumdakı iz olmasa daha iyi olcak... dün sargılarımı çıkardım annem markete gidiyodu ben gittim kasa da küçük bi çoçuk annesine anne şu ablanın boynunu kesmişler dedi.. boynumu kapatacak kolyede bulamadım bı baştan başa kadar kesık..bı kış gelseydı ya boğazlı kazak felan idare ederdım.. estetıklı yapıldığı için zamanla iz bellı olmuyomuş.. ama zamana kadar ... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | hoşgeldin belli olyoda normal dikiş gbi deil kıpkırmızı duruyo ama böle içi düz bi şekilde bnimde olumda vede eliimde varda
__________________ ![]() YORGUN GÖZLERİM KAPANMAYA BAŞLADILAR........... DERS ÇALIŞIYORUM ARTIK BURALARDA OLAMIYCAMM......... |
| | |
![]() |
| Tags: arkadaslar, ben, geldim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|