![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Siyaset Siyaset Sadece burada Serbest |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: kimSenin aSıLmadıqı yeRDeN !!
Ruh Halim: | ![]() emo tayyip ![]() Tayyibe ![]() otoban sanki... ![]() Tayyip Ailesi.Kızlarının başı neden açık ![]() ![]() ![]() tut kaçmasın ![]() kahramanım ![]() ![]() Tayyip işte ![]() bu resim için özür dilerim ama bunları koyupda bunu koymasam olmazdı ![]() bizde... ![]() ![]() mesajı anlamayan varmı? ![]() ananıda al git ![]() ''amerikanın sadık uşakları'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biri bzi durdursun ![]() ![]() devamı gelecek durmak yok yola devam nede olsa
__________________ Konu ayLn tarafından ( 7 Eylül 2008 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: kimSenin aSıLmadıqı yeRDeN !!
Ruh Halim: | yetermi? yetmez... ![]() ![]() Ana(yasa) nı da al git! ![]() inadına akp ![]() ![]() şimdide biraz daha ileri gidip... ![]() ![]() ![]()
__________________ Konu ayLn tarafından ( 8 Eylül 2008 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 5 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | yazıklar olsun anlayışınıza siz bu ülkenin başkanıyla deyil ona oy veren vatandaşlarla alay ediyorsunuz size söylenecek okadar şey var ama terbiyem müsait deyil yazıklar olsun |
| | |
| | #4 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | ksura bkma o ama yptkları ynna kar lmazdı bnlarda halkn yaptıı şeyler çok da ii msj veriolar valla. hak edene hak ettiğini verrsn
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 21 Haziran 2008 Bulunduğu yer: çanakkale
Ruh Halim: | bi parti tüm engellere rgmn iktidara gelebiliyorsa halkın %50sndn fazlası bu partıye oy verıyorsa bunu yapanda gerıye kaln ve bnu hazmedemeyn cekemeynlrdr. herks özgürdr secme ve seclme hakkında fakat kımse kımseye bölesıne terbiyesızce hakaret edemz.. bn ecevit dönemndeki ekonomik krizi hergn geln zamları da biliyorm chp nın kualüsyon ve suanki muhaleft döneminide... bu kişilik ve eziklik psıkolajısndn baska bısey dııl. bn baykalı sevmıyorm ama hıc hakaret etmedm. sadece sandıkta hesaplasıyorz anlamıyorm sız nıcn bu seklde davranmıyorsnz???
__________________ ŞAFAK KAÇ YÜREĞİM........ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK kalemsiz şair
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | bravo size ne kadar iyi bi yaklaşım bunu ancak siyastten anlamıyan gerizekalılar böyle aşşağılık yaklaşarak hakaret eder bu resimlerde sadece tayyipe değil bu halkıda aşşalıyorsunuz insanların giyim tarzını aşşalıyorsunuz mini etekliye kimse karışmıyorsa sizde kimsenin giyim kuşamına hakaret edemessininiz bırakın insanlar inandığını yaşasın şu ülkenin insanı kadar birbirine düşman dinine düşman başka bi millet görmedim herkesin görüşüne saygım vardır ama başkalarının görüşleriyle böyle asla ve asla dalga geçemem ve sizinde dalga geçmenize izin vermem tartışma ayrı bişeydir hakaret ayrı bişeydir lütfen ikisini birbirinde ayıralım...
__________________ Raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına, baksın kör gözlerime... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
gereksiz yorumuna tek cevap vermeyi seçiyorum: ayıracak olan insanlar ayırmamış olsaydı bu resimler burda olmazdı. ![]()
__________________ | |
| | |