GeYiK MeRKeZi FoRuMu

Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)

Geri git   GeYiK MeRKeZi FoRuMu > Genel > Siyaset

Kayıt ol Bloglar Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Siyaset Siyaset Sadece burada Serbest

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ağustos 2008, 15:05   #1 (permalink)
Gold Member

mesutt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İlgi Çeken Baykal Gerçeği!!!

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, dünyanın en zengin Yahudi ailesi Rockefeller’in bursuyla Amerika’da okuduğu ortaya çıktı.

Baykal, 1963'te Türkiye’deki doktora çalışmalarını tamamladıktan sonra iki yıl Rockfeller Foundation bursu ile ABD'de kaldı ve Columbia ile Berkeley üniversitelerinde çalışmalarını sürdürdü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika’da okuyan çocuklarını gündeme getiren Baykal’ın, Yahudilerin bursuyla Amerika’da okuduğu günleri unutturmak istemesi dikkat çekiyor. Baykal’ın bursuyla okuduğu Rockfeller Vakfı’nın patronu David Rockefeller, dünyayı yönettiği söylenen Council On Foreign Relations, Bilderberg Group ve Trilateral Commission adlı gizli örgütlerin imparatoru olarak biliniyor.

David Rockefeller’e bağlı bu örgütlerin üyeleri üç ayrı gruba ayrılıyor. Bunlar; “Kuzey Amerika seçkinleri”, “Avrupa Seçkinleri” ve “Japon seçkinleri”. Bu oluşumun içersinde Türkiye seçkinleri Bilderberg Grubu’na üye yapılmışlar. Rockfeller Vakfı, yabancılara burs veren kurumların başında geliyor. Vakfın harcadığı paranın üçte birinin CIA tarafından sağlandığı ifade ediliyor.

Bu vakıf, geri kalmış, müttefik, peyk ya da üstü kapalı sömürge ülkelerdeki gençleri elden geçirip değerlendirmek, Amerikan sevgisini, bağlılığını aşılamak amacıyla kuruldu. Vakıf, önem verdiği ülkelerde, kendisine bağlı geleceğin liderlerini kurstan geçirip yetiştirmek üzere bugüne kadar sayısız gence Amerika’da eğitim imkanı sağladı.
Site İçi Arama
Alt 10 Ağustos 2008, 17:30   #2 (permalink)
Gold Member

NURİ BABA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:

Demek,her yazdığının altında birşeyler aramamalıymışım ve konuları başka yerlere çekmemeliymişim öyle mi ?

İki oğluna da askerlik yaptırmayan, testis kanseri denilen oğlunun çocuğunu Amerika'da dünyaya getiren ve Amerikan Pasaportu alan, ve partisini ABD'nin kurdurduğunu sağır sultanın bile duyduğu ve Etibank'ın "Bor" madenlerini ; tutarı 9 trilyon dolar eden madenlerini 40 milyon Dolara Amerika'ya peşkeş çekmek üzereyken yakalanan ve ABD'nin kuyruğundan ve emirlerinden dışarı çıkmayan "kızım türbanlı diye üniversiteye almadılar,o nedenle Amerika'da okutmak zorunda (!) kaldık" derken, oğlunun neresi türbanlıydı da onu da Amerika'da okutmak zorunda kaldığını söyleyemeyen ve bir Başbakan olarak, bir işadamının bursuyla oğlunu okutmasının Ülkemizi ne denli aşağıladığını düşünmeyen ve bu satırlara sığmayacak kadar Ülkemizi karanlıklara ve 100 yıllık tarihi düşmanlarımıza satmaktan utanç duymayan zatı muhteremi bir kenara, sanki Allah'ın emriymiş gibi bırakarak, 45 yıl önce burs alarak Amerika'ya giden adamı, sanki vatan hainliği yapmış gibi burada suçlayarak sorgulamak ; hangi vicdanın ve aklın eseridir acaba...

Ben, Sayın Baykal'ın avukatı olmadığım gibi, O'nun CHP'nin başından ayrılması gerekir diyenlerden biriyim...

Ama, yiğit öldürülür de, hakkı da bu kadar mı yenir Allahaşkına...!!!
NURİ BABA isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16 Ağustos 2008, 01:39   #3 (permalink)
Gold Member

R.Kelly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:

NURİ BABA sen bu devletin başına geçsene ??
Alt 16 Ağustos 2008, 09:42   #4 (permalink)
Super Moderator

Jamjit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
Jamjit - MSN üzeri Mesaj gönder

öyle bir durum olsa oyum Nuri Babaya olurdu ama at gözlüklü insan bol memlekette.

Nuri Baba konuşur ama kaç kişi can kulağıyla dinler ki onu ?

Jamjit isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Ağustos 2008, 19:07   #5 (permalink)
Gold Member

ayşesolmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
ayşesolmaz - MSN üzeri Mesaj gönder

hiç şaşırmadım deniz baykal kendi partisinde bile sevilmeyen bi adam ATATÜRKÜN açtığı güzelim partiyi mahfettiller çok yazık gerçekten....

Konu ayşesolmaz tarafından (17 Ağustos 2008 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir..
ayşesolmaz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Ağustos 2008, 19:26   #6 (permalink)
Senior Member

aysenurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:

Alıntı:
Jamjit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öyle bir durum olsa oyum Nuri Babaya olurdu ama at gözlüklü insan bol memlekette.

Nuri Baba konuşur ama kaç kişi can kulağıyla dinler ki onu ?
diğer kişileri bilmm ama bu forumun tümü can kulağıyla dinlerdi diye düşünüyorum
aysenurr isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 17 Ağustos 2008, 19:31   #7 (permalink)
Gold Member

NURİ BABA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:

Sevgili genç dostlarım ; bu ihtiyarı, gözü toprağa bakarken bile mutlu etmeyi başarıyorsunuz ya, Allah'ta sizi bir ömür mutlu eder inşallah....

Sevgilerimle...
NURİ BABA isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 19 Ağustos 2008, 03:53   #8 (permalink)
Senior Member

Fortune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:

Deniz Baykal kimdir?Bu ülkeye ne hizmetleri vardır?

Hiç bir haltı yoktur 70 yaşına kadar muhalafet yapan ölene kadarda bundan başka bişey yapmayacak gereksiz bir siyasetcidir..

CHP'li her seçimde CHP'ye oy verenlerin yarısı başta bu ezik herif var diye oy vermedi,açsana kardeşim Mustafa Sarıgül'ün önünü,adam hizmet için varım dedi hodri meydan dedi,niye kapadı önünü,ayağını kaydırdı..

Yeter be Deniz Baykal al yanına babannem suratlı Önder Sav denilen adamı çek git,bizde Mustafa Sarıgül'ü CHP'nin başında %40 ile iktidar yapalım

Bu kadarda iddalıyım Mustafa Sarıgül tertemiz adam herkeste sever,istisnalar dışında çıkıp kimse yaramaz adam demez diyemez,şeffaf adam halktan biri hizmet için burda,CUMHURİYET HALK PARTİSİ'ne yakışır başkan adayı,eşi'de allah için 10 numara fırst lady olur

Nolur Baykal defol git artık
Fortune isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil