![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Siyaset Siyaset Sadece burada Serbest |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 12 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | "İnadına tayyip,inadına gül" diyenlere soralım... Yoksa sizlerde mi Rum-Ermeni kökenlisiniz de, Türk olmayan ve hayatında bir kez "Ne mutlu Türküm diyene" sözünü edemeyenler için, Atatürk'çüleri suçlayıp, Ruma,Ermeniye,Kürde yalakalık yapıyorsunuz ??? Yanıt gelir mi dersin sevgili dost... Eline yüreğine sağlık...
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member | nuri baba 7 kuşağım türktür...aksini iddaa eden de pişman olur zaten.. ![]() ama birşey dieyim...gerek ÇAnakkalede gerek kurtuluşumuz için verdiğimiz savaşlarda sadece türk mü vardı da bu lafı ettin...burası onların da vatanları değil mi... he diyorsun şu rum bu ermeni şu gürcü... eğer buraya kadar bileğinin hakkıyla geldiyse bize sadece helal olsun demek düşer .. haksızsam bir hatam varsa söle.. saygılarımla..
__________________ ![]() GEMİLER GİBİ HAYAT...!!! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
Sevgili evladım Umut ; bizler seni yeterince tanıdığımız için, senin ne denli dürüst ve namuslu ve vatansever ve de Atatürk'çü olduğunu bildiğimiz için, senin bu alınganlığının üzerinde fazla durmuyorum ama alınganlık yapman da hoşuma gidiyor...Zira, bu durumları kendine yediremiyorsun...O zaman yazacaklarımı bir kez daha oku ve kendi kendine tahlilini yapmaya çalış ki hep birlikte Atatürk'ün baktığı ufka bakmanın mutluluğunu yaşayalım... Evet, bu Ülkeyi, çeşitli kökenlerden gelen insanlar canlarıyla kanlarıyla kurdular ve onlar Türkiye Cumhuriyeti'ni yaratmak için 4 milyon şehit verdiler..Vatanımızın bir karış taprağını yabancılara kaptırmadılar... Oysa, bugünkü iktidar "vakıflar yasası" ile, Ermeni-Rum ve Yunan patrikhanelerine toprak edinme hakları tanıdı..Yani, o patrikhaneler yüksek ekonomik güçleriyle toprak satın alıp, ve o toprakların çevresini duvarlarla çevirip, Ülkemiz için de ayrı bir ülke yaratma olanağına kavuştular..Şimdi, içinden, "Allah Allah, yahu bu nasıl iş..bu resmen topraklarımızı yabancılara satmaktır..böyle bir yasa ihanettir" dediğini duyar gibiyim ve işte bizler de bu ihanetle kavgalıyız...Yoksa, seçimde AKP ye "oy" vermiş olan vatan evlatlarımızla bir sorunumuz yok ve olamaz da..Önümüzde ki seçimde de başka bir partiye verir..Ama Ülkemin şehit kanıyla sulanmış topraklarının yüzyıllık düşmanlarımıza para karşılığı satanlara, lanet edilecekken, hala "inadına tayyip" diyenler varsa, işte bizim sözlerimiz ve lanetimiz onlaradır... Tayyip'e oy verenlere değil, Tayyip'e biat edenlerle kavgamız...Yani senin gibi vatanseverlere ve de ailen gibi, "bir de bunları deneyelim" diyenlere değil...Biraz anlatabildim mi canım evladım... İstersen, bir de petrol yasasından kısaca söz edeyim...Ülkemizin güneydoğusu, petrol denizinin üzerinde yüzmektedir..Ancak, petrol yasasıyla petrol çıkarma yetkisini, TPAO.lığından büyük oranda alıp, İngiliz şirketlerine verdiler..Peki, neyin karşılığı...Ülkemizde çıkan petrolün %10.u bizim ama %90.ı İngilizlerin olacak ve çıkardıkları petrolü, diledikleri ülkeye diledikleri biçimde diledikleri nakil araçlarıyla nakledecekler...Şimdi yine sen "Nuri Baba, bu nasıl iş, okuyorum ama yazılanlara inanamıyorum..Yahu bunlar bizim petrolümüzü nasıl sadece çıkarma karşılığı verirler..Yahu bu bir ihanettir" diyorsun ve ben de sana "Haklısın evladım..İhanettir ve onun için bunlarla kavgalıyız" diyorum... Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini okumuşundur..Bir kez daha oku..Orada "limanlar" sözü geçer...Ve bunlar, Ülkemizin limanlarını Yunanlılara, İsraile ve de Hollandalılara sattılar...Yanlış okumadın evladım," Sattılar"... Ve bunlar, Ülkemizin can damarı Petkim'i Ermenilere sattılar ama satış Danıştay'dan döndü..Şu an sinirlendiğini sanıyorum ama ben aylardır stres içinde uyuyamıyorum bile... Ve tüm bu gelişmelerden sonra, nasıl oluyorsa !!! Tayyip ve çevresi giderek zenginleşiyor ve tarikatlar cemaatler ve Atatürk düşmanları sürekli olarak servetlerine servet katıyor ama benim gibi emekliler de %5 zama talim ediyor..Sadece elektriğe %25 zam gelirken ve yaşam çekilmez olurken " inadına tayyip" in oğulları çürük raporlarıyla askerden kaçırılıyor ve yalandan "testis kanseri" teşhisiyle askerlik yapmıyor..Ama senin mahallende ki bir delikanlının, şehit haberi geliyor..Niye, zira o halk çocuğu, Tayyip'in oğlu değil ki çoçuğunu Amerika 'da doğurtsun ve ona Amerikan Pasaportu alsın..Değil mi ? Tabi, "testis kanseri" olan bir erkeğin çocuğu nasıl olabilir diye de , istersen sen düşün biraz... Ve Ülkemizi bu hale getirenler, askerden kaçanlar "Ne mutlu Türküm diyene" diyemiyenlerin görünen kişisel servetleri de 2 milyar dolar olmuş.... Amaaannn bana ne..." İnadına Tayyip"....derim ben.....diyenlere de, benden nefret etsen de , bana göre hainliğe ortaktırlar... Sevgilerimle benim yürekli vatansever Atatürk'çü evladım...
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member | nuri baba öncelikle bu çaplı geniş bir araştırman ve bizi aydınlattığın için teşekkür ediyorum...inan şu anda kafam öle bir karıstı ki siyah-beyazı ayırt edemez duruma geldim...anlamıyorum tamam satıyorsunuz amacınız ne yada zaten kendi malımız nie bu kadar acımasızca savuruyorsunuz... birde nuri baba yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 50-100yıl kadar önce...bu boğazlar,bu elimizdeki kaynaklar üstünde inanılmaz derecede ve şu anda kabullenmesi zor olan anlaşmaları neden hala rest çekmiyoruz.... saygılarımla..
__________________ ![]() GEMİLER GİBİ HAYAT...!!! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
Sevgili evladım Umut ; işte ben seni bunun için seviyorum...Öylesine namuslu ve dürüstsün ki, sana bazı gerçekleri açıklarken, senin anlıyacağını düşünerek mutlu oluyorum ve sen de beni hiç yanıltmıyorsun... Bu yazdığın yanıttan sonra, bana aklına gelebilecek her türlü soruyu sorabilirsin... O senin de tepki gösterdiğin anlaşmaları düzene sokmak için, yurtsever bir yönetimin işbaşına gelmesi gerekli...Bu ayrı bir yazının konusu.... Sevgilerimle sevgili evladım...
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! Konu NURİ BABA tarafından ( 1 Ağustos 2008 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 31 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: KARABük
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | aksini sölosun nuri baba bugüne kadar türktüm türk kalacam adam lar a diolar laik dışısınız asıl bunu dienler laikliğe uymuyolar lütfen yani... evet yine erdoğan yine gül dioruzzzz |
| | |