GeYiK MeRKeZi FoRuMu

Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)

Geri git   GeYiK MeRKeZi FoRuMu > Kültür Sanat > Sinema

Kayıt ol Bloglar Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Sinema Sinema Tanıtımları ve fragmanlar

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2008, 21:08   #1 (permalink)
Gold Member

mesutt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart sinema severlerin izlemesi gereken filmler (mutlaka)

Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
----------imdb-9.2--Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Dram
Gösterim Tarihi : 22 Aralık 2006
Yönetmen : Christopher Nolan
Senaryo : Christopher Nolan , Jonathan Nolan , Christopher Priest
Görüntü Yönetmeni : Wally Pfister
Müzik : David Julyan
Yapım : 2006, ABD / İngiltere , 128 dk.

Oyuncular

Christian Bale (Alfred Borden) , Hugh Jackman (Rupert Angier) , Michael Caine (Cutter) , Scarlett Johansson (Olivia) , David Bowie (Nikola Tesla) , Andy Serkis (Mr. Alley) , Chris Cleveland (Will) , Piper Perabo (Julia Angier)
Rupert Angier ve Alfred Borden, genç yaşlarda karşılaştıkları ilk andan itibaren dostça bir rekabetin içinde yer alan iki sihirbazdır. Zaman içinde gelişen yetenekleri ile birlikte aralarındaki rekabet de büyür. Biri alışılmadık ve ilginç olan bir gösteri yaptıktan sonra diğerinin bu ilizyondaki sırları keşfetmek için giriştiği çaba şeklinde yıllarca devam eden bu rekabet, bir noktadan sonra hiç beklenmedik yerlere varacak ve çevrelerindeki herkes dahil kendilerini de büyük bir tehlikenin içine atacaktır.

Genç yaşına rağmen Akıl Defteri ve Insomnia gibi etkileyici filmler ile beğeni toplayan yönetmen Christopher Nolan, Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson ve Michael Caine gibi ağır toplardan oluşan bir kadro ile sihir dünyasına el atıyor.
son ültimatomSadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]--imdb-8.6--Tür : Macera / Aksiyon / Casusluk
Gösterim Tarihi : 12 Ekim 2007
Yönetmen : Paul Greengrass
Senaryo : Tony Gilroy , Tom Stoppard , Paul Attanasio , George Nolfi , Robert Ludlum (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Oliver Wood
Müzik : John Powell
Yapım : 2007, ABD , 111 dk.

Oyuncular

Matt Damon (Jason Bourne) , Paddy Considine (Sam Ross) , Edgar Ramirez (Paz) , Julia Stiles (Nicky) , David Strathairn (Noah Vosen) , Chris Cooper (Alexander Conklin) , Joan Allen (Pamela Landy)
Karanlık geçmişi yüzünden kendisine bir gelecek de kuramayan bir adam, Jason Bourne... Hafızasını ve sevdiği tek insanı kaybetmiş biri olarak hayatta tek bir amacı kalmıştır. Gerçek kimliğini ve geçmişini yeniden bulabilmek...

Fakat bunu yapmak hiç de kolay olmayacaktır. Jason, geçmişini araştırabilmek için tamamıyla ortadan kaybolmak ister fakat artık çok geç kalmıştır. Çünkü kendisini yaratanlar izini bulmuşlardır. Moskova'dan Paris'e, Londra'dan Fas'a gerçek kimliğinin izini sürerken bir taraftan da peşindeki yeni nesil iyi eğitilmiş federal ve interpol ajanlarını saf dışı etmek zorundadır.

Robert Ludlum'un aynı adlı casusluk-gerilim kitapları serisinden beyazperdeye uyarlanan Bourne serisinin üçüncü filmi olan Son Ültimatom'un yönetmenlik koltuğunda, ikinci filmde büyük beğeni toplayan usta yönetmen Paul Greengrass oturuyor.
protesto--imdb--8.5--Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
Tür : Dram
Yönetmen : Mathieu Kassovitz
Senaryo : Mathieu Kassovitz
Görüntü Yönetmeni : Pierre Aïm
Yapım : 1995, Fransa , 96 dk.

Oyuncular

Vincent Cassel (Vinz) , Hubert Koundé (Hubert) , Saïd Taghmaoui (Saïd) , Abdel Ahmed Ghili (Abdel) , Solo (Santo) , Joseph Momo (Ordinary Guy) , Héloïse Rauth (Sarah)
Paris'in gettolarında hararetli saatler yaşanmaktadır. Grup halinde dolaşan yerel gençlerle, çevreyi kuşatan polisler arasında nefret dolu bakışlardan oluşan bir gerilim vardır. Mahallenin gençlerinden Abdel, polis soruşturması sırasında benzetildiği için hastanede ölüm döşeğinde yatmaktadır. Gencin arkadaşları ise başıboş dolaşmaktadırlar. İçlerinden biri Vinz, Abdel'in ölmesi durumunda bir polis vurmaya and içer...

Tartışmalı konusu ve son derece yaratıcı estetiği ile olay yaratmış bir çalışma. Filme dair söyenebilecek kötü bir şey neredeyse yok gibi. Sadece yönetmeninin aynı başarıyı bir daha tekrar edememiş olması üzücü sayılabilir.

Kısaca fişek gibi bir film.
Sevginin Gücü - LéonSadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
---imdb---9--Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon
Yönetmen : Luc Besson
Senaryo : Luc Besson
Görüntü Yönetmeni : Thierry Arbogast
Müzik : Eric Serra
Yapım : 1994, Fransa / ABD , 110 dk.

Oyuncular

Jean Reno (Léon) , Gary Oldman (Norman Stansfield) , Natalie Portman (Mathilda) , Danny Aiello (Tony) , Peter Appel (Malky)
Kusursuz bir katil. Masum bir kız. Birbirlerinden başka kaybedecek hiçbir şeyleri kalmamış. Erkek sessizce hareket ediyor. Duygusuzca öldürüyor. İz bırakmadan yok oluyor. Zayıf noktasını ise sadece... 12 yaşındaki bir kız biliyor.

12 yaşında New York'ta yaşayan bir kız olan Mathilda üvey ailesinin yanında sevimsiz bir yaşamı paylaşmaktadır. Babası, iki taraflı oynayan bozulmuş polis Norman Stansfield için uyuşturucuları saklamaktadır. Mathilda'yı kaçıp gitmekten tek alıkoyan küçük erkek kardeşidir. Bir gün, Stansfield ve adamları sudan bir sebepten, tüm ailesini katlettikleri zaman, o sırada alışverişte olan Mathilda şans eseri hayatta kalır ve en çok ihtiyacı olduğu sırada Léon'un dairesine saklanarak kendini kurtarır.

12 yaşındaki kız, kısa süre içinde Léon'un sıradışı mesleğini keşfedecek ve küçük kardeşinin intikamını almak için bu profesyonel katilden yardım isteyecektir. Babalık yapmak işlerinde ve arkadaşlıkta olabildiğine deneyimsiz olan Léon Mathilda'yı beladan uzak tutmak için ümitsizce çabalar. Sonunda bir katil, bozulmuş bir polis ve masum küçük kızın ekseninde dönen hikaye doruğa çıkarak yönetmen Luc Besson'un en iyi filmlerinden birinin öyküsünü oluşturur.
Schindler'in Listesi - Schindler's List
--imdb---9---Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
Tür : Dram / Savaş
Yönetmen : Steven Spielberg
Senaryo : Steven Zaillian , Thomas Keneally (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Janusz Kaminski
Müzik : John Williams
Yapım : 1993, ABD , 197 dk.

Oyuncular

Liam Neeson (Oskar Schindler) , Ben Kingsley (Itzhak Stern) , Ralph Fiennes (Amon Goeth) , Caroline Goodall (Emilie Schindler) , Jonathan Sagall (Poldek Pfefferberg)
Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan film, Oskar Schindler adlı bir Alman işadamının 2. Dünya Savaşı sırasında Polonya'da kurduğu fabrikada Yahudi işçileri çalıştırmaya başlaması ve bu sayede 1100 Yahudi'nin hayatını kurtarmasını konu alıyor.

Steven Spielberg'in en önemli yapıtları arasında sayılan ve ünlü yönetmene Oscar kazandıran film, 1994 yılında 12 dalda Oscar'a aday olmuş ve 7 dalda kazanmıştı. Filmin kazandığı Oscar'lar : En İyi Film, Yönetim, Kurgu, Sanat Yönetimi, Görüntü, Özgün Müzik ve Senaryo Uyarlaması.

Paramparça Aşklar Köpekler

-imdb---8.8---Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
Tür : Macera / Gerilim
Gösterim Tarihi : 29 Haziran 2001
Yönetmen : Alejandro González Iñárritu
Senaryo : Guillermo Arriaga
Görüntü Yönetmeni : Rodrigo Prieto
Müzik : Gustavo Santaolalla
Yapım : 2000, Meksika , 153 dk.

Oyuncular

Emilio Echevarría , Gael García Bernal , Goya Toledo , Álvaro Guerrero , Vanessa Bauche
Meksika sinemasının son yıllardaki en dikkat çekici yapımı, çakışan üç hikayeyi birarada kurguluyor.

Octavio, hayatta hiçbirşey elde edememiş olan boştagezerin biridir. Aynı zamanda, yengesi Susana'ya vurgundur. Öte yandan, başarılı bir editör olan Daniel, nevrotik bir süpermodel olan Valeria'yla birlikte yaşamak için eşini ve çocuklarını yüzüstü bırakıp lüks bir kata çıkmıştır.

El Chiavo namıyla bilinen eski bir hükümlü de, gizli bir ilişki içinde olduğu genç bir kızın hayatını işgal etmiş durumdadır. Varlıklı bir işadamını öldürmek için tutulan bu caninin yolu, diğer öykülerin karakterleriyle ve iki köpekle çakışınca ortaya garip bir durum çıkar.

Meksico City için bile alışılmadık türde bir vahşet doğacaktır bu hayat girdaplarından...------TanrıkentSadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
Tür : Dram / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 18 Temmuz 2003
Yönetmen : Fernando Meirelles , Kátia Lund
Senaryo : Bráulio Mantovani , Paulo Lins (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : César Charlone
Müzik : Ed Cortês , Antonio Pinto
Yapım : 2002, Brezilya / Fransa / ABD , 130 dk.

Oyuncular

Matheus Nachtergaele (Sandro Cenoura) , Seu Jorge (Mane Galinha) , Alexandre Rodrigues (Buscape) , Leandro Firmino da Hora (Ze Pequeno) , Philippe Haagensen (Bene) , Johnathan Haagensen (Cabeleira) , Douglas Silva (Dadinho)
Film, gücünü ve kavgasını uyuşturucu savaşlarından alan Tanrıkent'in hikayesini, 60'lı yıllardan itibaren ele alır. Arka sokaklarda yaşayan iki arkadaşın hikayesini takip etmeye başlarız. Kendilerine farklı yollar seçen çocukların gözünden Tanrıkent'in yokedici gelişimine tanıklık ederiz...

Tanrıkent 2002'nin olay filmlerinden biri. Rio De Janerio'nun suç dolu gecekondu mahallelerinden geçen, altüst edici bir film. Brezilya'dan gelen Protesto (La haine) diye tanımlandığını da ekleyelim.
Site İçi Arama
Alt 29 Temmuz 2008, 21:16   #2 (permalink)
Gold Member

mesutt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dövüş Kulübü
Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 10 Aralık 1999
Yönetmen : David Fincher
Senaryo : Jim Uhls , Chuck Palahniuk (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Jeff Cronenweth
Müzik : The Dust Brothers
Yapım : 1999, ABD , 139 dk.

Oyuncular

Brad Pitt (Tyler Durden) , Edward Norton (Anlatıcı) , Helena Bonham Carter (Marla Singer) , Meat Loaf (Bob) , Zach Grenier (Richard Chesler) , Richmond Arquette (Stajyer) , David Andrews (Thomas) , Rachel Singer (Chloe)
Dövüş kulübünün ilk kuralı, dövüş kulübü hakkında konuşmamaktır. Dövüş kulübünün ikinci kuralı da, kulüp hakkında konuşmamaktır...

Filmin baş kişisi, sıradan hayatının girdaplarında bunalımlar geçiren bir sigorta müfettişi olan Jack, Kanserli olmadığı halde, uykusuzluğunu yenmek ve hayatına anlam katmak adına, kanserlilere moral destek sağlayan terapi gruplarına katılır. Orada, Marla Singer adlı bir kızla garip bir yakınlık kurar.

Bir iş gezisi dönüşü ise, Tyler Durden adlı egzantrik karakterle tanışır. Durden, Jack'in olmak isteyip de olamadığı adam gibidir. Tyler'ın girişimleriyle bir yeraltı faaliyeti olarak başlayan dövüş kulübü, Jack'e hayatında yepyeni kapılar açacaktır... Ve tabii, bu kapılardan ister istemez Marla geçecektir... Fakat... Tyler Durden gerçekte kimdir-----------
Sihirbaz
Tür : Romantik / Fantastik / Dram
Gösterim Tarihi : 18 Ağustos 2006
Yönetmen : Neil Burger
Senaryo : Neil Burger
Görüntü Yönetmeni : Dick Pope
Müzik : Philip Glass
Yapım : 2006, ABD , 110 dk.

Oyuncular

Edward Norton (Eisenheim) , James Babson (Young Father) , Jessica Biel (Princess Sophie) , Paul Giamatti (Chief Inspector Uhl) , Aaron Johnson (Young Eisenheim) , Erich Redman (Count Rainier) , Ellen Savaria (Mrs. Uhl) , Rufus Sewell (Crown Prince Leopold)
Eisenheim, aristokrat bir ailenin kızı Sophia’ya aşıktır ama kendisinin marangoz bir aileden geliyor olması, çevreleri tarafından bu aşkın hoş karşılanmamasına neden olur. Aşkını yaşamasına yasak konan Eisenheim, ülkeyi terkeder ve dünyayı dolaşmaya karar verir.

15 yıl sonra tanınmış bir illüzyonist olarak ülkesine döndüğünde, eski aşkı Sophia'nın Avusturya-Macaristan veliaht prensi Leopold ile nişanlanmak üzere olduğunu görür. Ama yıllar sonra tekrar karşılaşan eski aşıklar, birbirlerine kayıtsız kalamazlar ve eski duygular yeniden alevlenmeye başlar. Bu durumun farkına varan Prens Leopold ile Eisenheim arasında, sıkı bir mücadele başlayacaktır.

Neil Burger'in yönettiği filmde, Edward Norton, bu kez de, doğaüstü güçleri sayesinde, koca bir imparatorluğun güç dengelerini tehdit eden bir karakterle sinemaseverlerin karşısında.

Z.S.-------cinderalla manSadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
Tür : Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 16 Eylül 2005
Yönetmen : Ron Howard
Senaryo : Cliff Hollingsworth , Akiva Goldsman
Görüntü Yönetmeni : Salvatore Totino
Müzik : Thomas Newman
Yapım : 2005, ABD , 144 dk.

Oyuncular

Russell Crowe (Jim Braddock) , Renée Zellweger (Mae Braddock) , Connor Price (Jay Braddock) , Craig Bierko (Max Baer) , Paul Giamatti (Joe Gould) , Paddy Considine (Mike Wilson) , Rosemarie DeWitt (Sara Wilson) , Alicia Johnston (Alice Fox) , Chuck Shamata (Peder Rorick)
Amerikan tarihinin en büyük efsanelerinden İrlanda asıllı boksör James Braddock’un gerçek yaşam hikayesi.

1930’ların Amerika’sında hayatta kalmak oldukça zorlaşmıştır. Hayattaki en büyük isteği gerçek bir boksör gibi yaşamak olan Jim, ailesine bakabilmek için sporu bırakmış ve limanlarda işçi olarak çalışmaya başlamıştır. Ancak günün birinde talih Jim’in yüzüne güler ve ağır sıklet boks şampiyonu Max Bear’ın karşısına çıkma şansı tanır. Jim’e istediği ünvanı getirecek olan maç tam 15 raund sürer. Sonunda Jim bir efsaneye dönüşür. Ama acaba ünü hayatından neler götürecektir?

Film Renée Zellweger’i, Oscarlı ekip Ron Howard-Russell Crowe'la bir araya getiriyor. ------------çıldırışSadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
Tür : Gerilim / Dram / Fantastik
Yönetmen : John Maybury
Senaryo : Tom Bleecker , Marc Rocco , Massy Tadjedin
Görüntü Yönetmeni : Peter Deming
Müzik : Brian Eno
Yapım : 2005, ABD / İngiltere / Almanya , 102 dk.

Oyuncular

Adrien Brody (Jack Starks) , Keira Knightley (Jackie) , Kris Kristofferson (Dr. Becker) , Jennifer Jason Leigh (Dr. Lorenson) , Kelly Lynch (Jean) , Brad Renfro (Yabancı) , Daniel Craig (Mackenzie) , Jason Lewis (Polis Memuru)
Jack Starks, Körfez Savaşı sırasından başından ağır yaralanmasına rağmen hayatta kalabilmiş eski bir askerdir. İyileşmesine rağmen sürekli hafıza problemleri yaşayan Jack, hiç akrabası da olmadığı için bu krizleri daha da ağır geçirmektedir. Son çare olarak doğduğu kasabaya, Vermont’a geri dönmeye karar verir.

Otostopla yoluna devam eden Jack, arabası bozulmuş sarhoş bir kadına yardım eder. Kadının 8 yaşında bir kızı vardır. Kanada sınırını geçmek üzere yol alan bir adam tarafından arabaya alınırlar ve biraz ileride polis kontrolü ile karşılarşırlar.

Jack’in gelgitlerle dolu hafızasındaki son görüntüler bunlardır. Kendine geldiğinde bir akıl hastanesine hapsedildiğini fark eden genç adam, bir polis memurunu öldürmekle suçlanmaktadır. Olayla ilgili hiçbir şey hatırlamayan Jack, kendisine deneysel ilaçlar verip işi daha da çıkılmaz hale getiren Dr. Becker’ın hastasıdır.

Düşle gerçek arasında gidip gelen adam, Jackie adında bir kızla tanıştığını hatta bir geceyi onun evinde geçirdiğini hatırlar. Kurtuluşu bu genç kadının ellerinde midir, yoksa düşlerindeki gibi dört gün sonra ölecek midir?
TrainspottingSadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
Tür : Dram
Yönetmen : Danny Boyle
Senaryo : John Hodge , Irvine Welsh (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Brian Tufano
Müzik : Johann Sebastian Bach , Brian Eno , Iggy Pop
Yapım : 1996, İngiltere , 94 dk.

Oyuncular

Ewan McGregor (Mark "Rent-boy" Renton) , Ewen Bremner (Daniel "Spud" Murphy) , Jonny Lee Miller (Simon David "Sick Boy" Williamson) , Kevin McKidd (Tommy MacKenzie) , Robert Carlyle (Francis "Franco" Begbie) , Kelly MacDonald (Diane) , Peter Mullan (Swanney)
Eroin bağımlısı bir grup gencin hayatına ayrıntılı bir bakışı konu alan ve Irvine Welsh'in romanından Danny Boyle tarafından sinemaya uyarlanan film, Edinburgh'da geçiyor.

Renton, yirmilerinde, küstah bir uyuşturucu müptelasıdır. Hiçbirşeyi umursamayan arkadaşları Tommy, Spud, Sick Boy ve Begbie'yle birlikte yaşamlarını giderek yıkan olaylar yaşamaktadırlar.

Başta Ewan McGregor olmak üzere oyuncularının başarısı ve bir o kadar uygun soundtrack'iyle büyük ses getirmiş bir yapım.
Alt 29 Temmuz 2008, 21:18   #3 (permalink)
Gold Member

seckin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
seckin - MSN üzeri Mesaj gönder seckin isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

çılfıtış htsivinde hepsine baktım teşekkrüler
Alt 29 Temmuz 2008, 21:37   #4 (permalink)
Gold Member

ayşesolmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
ayşesolmaz - MSN üzeri Mesaj gönder

protesto yu izlemiştim diğerlerini izlemedim ama izlemeye çalışırım bazılarının konuları çok güzele benzio
Alt 30 Temmuz 2008, 18:46   #5 (permalink)
zoe
Gold Member

zoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:

jean renoyu beğeniorum yha çok doğal oynuyo rolü yaşio adeta evet tşkler arkadaşım buaralar hiç vaktim yokgitmek lazım..
zoe isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 1 Ağustos 2008, 23:15   #6 (permalink)
Junior Member

+Voodoo+ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hm.. Bu konuya bole direk girish yapiyorum.. Once yazilanlardan haberim yok, ama, en sevdiyim filimleri paylashmak isterdim
SIHIRBAZ filminin afisi var burda.... yaaaaaaaaaaaaaaaaa HARIKA BI FILM!!! Her shey var ichinde.. Ama anlayana...
Benim en en en sevdiyim film "GOOD WILL HUNTING"(matt damon, ben affleck, robin wiliams)... SUPER BI FILM!
romantik film, gerchek ashk diye sorarsaniz "A WALK TO REMEBER"
romantik komedi istiyorum derseniz "WHAT HAPPENS IN VEGAS"
ama ben her sheyi ayni anda yashamak istiyorum derseniz "WICKER PARK"(supeeeeeeeeeeeeeeer) ve "AWAKE"
korku filmlerine ve yalniz gulmek ichin chekilen komedilere nefret ederim.. Her sheyin fazlasi ZARAR
Turk filmlerinden de bi tanesi var ki, 12 defa izledim "SINAV" ( en onemlisi insan olmak )
+Voodoo+ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 1 Ağustos 2008, 23:16   #7 (permalink)
Gold Member

derdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:

bazılarını izlemiştim...
Alt 1 Ağustos 2008, 23:19   #8 (permalink)
Junior Member

+Voodoo+ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"PRESTIGE" unutulurmu ya...

10 uzerinden 10, ama yine de anlayan ichin!

PS MATT DAMON EN SEVDIYIM AKTOR... Onchin de Bourna falan girmiyorum.. Direk MAtt varsa, o film benimchin zaten bi gorsel sholen... adama bayiliyoruuuuuuuuuuuuuuuuum.... Bi de BALLACK'a benziyo ya... Allahim dunyanin en yakishikli iki erkeyi :$ neyse... chok konushtum qaliba...
+Voodoo+ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 8 Ağustos 2008, 01:02   #9 (permalink)
Senior Member

çılgın27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:

PRESTİJ müthişti
Alt 17 Ağustos 2008, 23:33   #10 (permalink)
Gold Member

paranoyak.kuqla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
paranoyak.kuqla - MSN üzeri Mesaj gönder

prestij harikaaa herkese tavsiyee (x

... ve sevgi böyle kalsa
Masalsı ama gerçek!
paranoyak.kuqla isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Etiketler: , , , , ,

Seçenekler
Stil