![]() |
| | #1 (permalink) | ||||
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: g.o.p uA-eski açık
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | Tür : Dram / Psikolojik Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008 Yapım : 2008, Türkiye Oyuncular Demet Akbağ (Mehtap Anne) , Özgü Namal (Dona) , Sarp Apak (Saffet) , Altan Erkekli (Lokman) , İpek Tuzcuoğlu (Hatice) , Sezin Akbaşoğulları (Meryem) , Deniz Özerman (Mediha) Yıl 1981... Türkiye, askeri rejimin yönetimi altındadır. Hayat kadınlarının çocuklarına bakıcılık yapan emanetçi annenin, evinin ekseninde inanılmaz olaylar gelişecektir. Çocuk psikolojisi, eğitim, töre, annelik duygusu, kadın erkek ilişkileri, toplumsal değer yargıları ve baskı ortamının sorgulandığı, tartışmalara yol açacak bir film. Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
__________________ korku içime hucmederken korkup kaçar cesaret Felaket sarsılışımı izler, cesede çevirir esaret -------"Size yalan söylemişler, edebiyat eğlencelidir" | ||||
| | | ||||
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | 1 mayıs ile ilgili bi konu sandım valla ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | film tanıtım cümlelerinin en sondakine katılıyorum tşkler![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | guzel filme benziyor ...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
![]() |
| Tags: cocuklari |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|