![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Sinema Sinema Tanıtımları ve fragmanlar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: g.o.p y.o.r.g.u.n s.a.v.a.ş.c.ı
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | JRR Tolkien'in ‘Hobbit’ eserinin sinemaya yapılacak yeni uyarlamasında Sir Ian McKellen gene Gandalf rolünü üstleniyor. Sir Ian McKellen, Gandalf rolü için 'geri çevrilemez' ifadesini kullanıyor. (Fotoğraf: Arşiv) Empire dergisine verdiği demeçte "Reddedilebilecek cinsten bir teklif değildi bu. Gandalf rolünü oynamayı çok seviyorum” dedi. İki ayrı Hobbit filminin 2010 ve 2011’de vizyona girmesi bekleniyor. Bu iki film, Peter Jackson tarafından çekilen ‘Yüzüklerin Efendisi’ üçlemesinin daha önceki dönemini anlatacak. SENARYO YAZIMI YENİ BAŞLAYACAK Birbiri ardına Yeni Zelanda’da çekilecek filmlerin yönetmenliğini Guillermo del Toro yapacak. “Guillermo bu rolü bana Peter Jackson’ın bana rol teklifi yapmış olduğu aynı odada teklif etti” diyen Sir McKellen, Guillermo’nu şu an Hellboy 2 filminin çekimlerini sürdürmekte olduğunu ve altı hafta sonra Hobbit filmlerinin senaryolarını yazmaya başlayacağını da belirtti. New Line stüdyolarının verdiği bilgiye göre, ilk Hobbit filmi ‘The Hobbit’ romanının uyarlaması olarak çekilecek. İkinci filmse, bu kitapla ‘Yüzüklerin Efendisi’ üçlemesinin başlangıcına kadar geçen 60 yıllık dönem üzerinde odaklanacak.
__________________ Tıkandım aşkım yazamıyorum Yok olmuyor gene daralıyorum Sensizlik bana tek keder ve Görüyorsun ya kim nederse desin Bu yürek gene SEN DER..! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | en az 2 saatlik savaş sahnesi bekliyorum ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: donuyor, gandalf, geri, hobbit, ile |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|