![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Sinema Sinema Tanıtımları ve fragmanlar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | ||||
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: g.o.p y.o.r.g.u.n s.a.v.a.ş.c.ı
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | BENİMLE DANS ET 2 SOKAK DANSISadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Gösterim Tarihi : 25 Nisan 2008 Yönetmen : Jon Chu Senaryo : Toni Ann Johnson , Karen Barna Yapım : 2008, ABD Oyuncular Briana Evigan (Andie) , Robert Hoffman (Chase Collins) Andie illegal olarak sokaklarda danseden 410 takımının bir üyesidir. Erkek kardeşi Tyler Gage kardeşinin sokak dansına olan tutkusunu bilir ve Maryland Sanat Okulunda seçmelere katılması için ona bir şans yaratır. İlk dersinde dogaçlama dansetmek konusunda panikleyen ve çuvallayan Andie, 410 takımına dönerek orada prova yapmak ister ama geç kalır ve takımdan atılır. Sokaklar'a veda etmek zorunda kalan Andie'ye bir takım oluşturması için sanat okulundan Chase yardım edecektir.
__________________ Tıkandım aşkım yazamıyorum Yok olmuyor gene daralıyorum Sensizlik bana tek keder ve Görüyorsun ya kim nederse desin Bu yürek gene SEN DER..! | ||||
| | | ||||
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | hey!doğuyla gidelim onun ilgi alanı direk..dansıda sewerim ![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | bu cok guzel film bunu birini izlemiştim ....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | burada hava ılımış ne güzel ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: dansa, haydi, ready, step |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|