![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Sinema Sinema Tanıtımları ve fragmanlar |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) | ||||
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: g.o.p y.o.r.g.u.n s.a.v.a.ş.c.ı
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | aksiyon svenlerin kaçırmaması greken harika bir film--sine puan-8.3-- 8 farklı kişi 8 farklı açı 1 gerçek Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Tür : Gerilim / Dram Gösterim Tarihi : 4 Nisan 2008 Yönetmen : Pete Travis Senaryo : Barry Levy Görüntü Yönetmeni : Amir M. Mokri Yapım : 2008, ABD , 90 dk. Oyuncular Zoe Saldana , Matthew Fox (Kent Taylor) , Dennis Quaid (Thomas Barnes) , Sigourney Weaver (Rex Brooks) , William Hurt (Başkan Ashton) Fox ve Quaid filmde, Amerikan başkanına düzenlenen suikast girişimini araştıran iki gizli servis ajanı olarak karşımıza çıkıyor. Ancak ellerinde beş farklı tanık ve beş farklı hikayeyle... fragman
__________________ Tıkandım aşkım yazamıyorum Yok olmuyor gene daralıyorum Sensizlik bana tek keder ve Görüyorsun ya kim nederse desin Bu yürek gene SEN DER..! | ||||
| | | ||||
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
![]() |
| Tags: acisi, aksiyon, bakis, dozu, film, yuksek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|