![]() |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | Vizyon tarihi: 29 Şubat 2008 Yönetmen: David Moreau, Xavier Palud Senaryo : Sebastian Gutierrez, Jo Jo Yuet-chun Hui Müzik: Marco Beltrami Görüntü yönetmeni: Jeff Jur Tür: Korku, Dram Yapım: ABD 2008 (Renkli) Dil: İngilizce Internet adresi: Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] David Moreau ile Xavier Palud’un yönettiği "The Eye", Jessica Alba, Alessandro Nivola, Parker Posey ile Rade Serbedzija'yı biraraya getiriyor. Çocukluğunda görme yeteneğini kaybetmiş olan Sydney Wells, başarılı bir konser viyolonistidir. Kornea nakli ameliyatı geçirerek görme yeteneğine kavuşur. Göz doktorunun yardımı ve ablası Helen’in desteğiyle tekrar görmeyi öğrenir. Ancak Sydney’in mutluluğu kısa ömürlü olacaktır, karanlık ve korkutucu imgeler, açıklanamaz bir şekilde genç kadına musallat olur.
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | saol ercan ....bu filmi cok merak ediyordum ..bu hafta sonu izlemeye calıssacam...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
![]() |
| Tags: goz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|