![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK kalemsiz şair
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | işte bu sonbahar işte bu çekip gitmelerin mevsimi Ne hatıralar ne ayrılıklar Yalnızlık bir kırkikindi yağmurudur Önce toprağa sonra senin gözlerine yağar Ne hatıralar ne ayrılıklar Hiçbir şey aşk kadar cesur olamadı Hoşçakalın şimdi bütün sıradanlıklar Buradan bir acı Buradan bir kançanağı gözleriyle Biri gitmeli Biri çekip gitmeli Biri unutmalı Biri kapamalı kapıyı Biri bir daha hatırlamamalı Biri sabahları almamalı artık gazeteyi Sofrayı kurmamalı Ansızın pencerelerde çiçekleriyle biri bir daha yaşamamalı Sarsak, aptal, sakar olmalı insan sevince Sevince dünyayı bir kibrit çöpüne satmalı Bir kibrit çöpüne yakmalı sevince, dünyayı İşte bu sonbahar İşte bu çekip gitmelerin mevsimi Ne bir iz kalmalı geriye ne de yar Yar yar Şair diyor ya Seni kara saplı bıçak gibi sineme sapladılar Ayışığı Sadece bir yıkılışın karışıklığı Son gemi son bilet son yolcu Yüzümde bıçak kesikleri Ve ruhun içimden ayrılışı Bu ölüm bu beter bu son Kimse yok ayışığı Hiç kimse yok Bu ikimizin tanışıklığı Karşı karşıya Sonsuza kadar Birimizden biri kazanacak Gerisi yok olmanın bağışıklığı Kimse yok ayışığı Hiç kimse yok Aşk da yok Sen de yoksun Hiç kimse yok Gittiğin yer kadar uzak ve soğuk Hosçakalın şimdi bütün sıradanlıklar Buradan bir acı Buradan bir kançanağı gözleriyle Biri gitmeli Biri çekip gitmeli Biri unutmalı Biri kapamalı kapıyı Biri bir daha hatırlamamalı Biri sabahları almamalı artık gazeteyi Sofrayı kurmamalı Ansızın pencerelerde çiçekleriyle biri bir daha yaşamamalı Sarsak, aptal, sakar olmalı insan sevince Sevince dünyayı bir kibrit çöpüne satmalı Bir kibrit çöpüne yakmalı sevince, dünyayı işte bu sonbahar işte bu çekip gitmelerin mevsimi Ne bir iz kalmalı geriye ne de yar Yar yar Şair diyor ya Seni kara saplı bıçak gibi sineme sapladılar Kimse yok ayışığı Hiç kimse yok Aşk da yok Sen de yoksun Hiç kimse yok
__________________ Raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına, baksın kör gözlerime... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK kalemsiz şair
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | benden değil ibrahim sadriden
__________________ Raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına, baksın kör gözlerime... |
| | |
![]() |
| Etiketler: sonbahar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|