![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | Şimdi git… Unut ismimi… Unut yeminlerini…. Seni hiç sevmediğimi farz et… Bu sevdayı hiç yaşanmamış kabul et.. Demir kapımı ” ölüme ” arala ve sessice git… Git diyorum… Sadece git… Ardından ölüm gelsin ayak uçlarıma.. Sana kavuşmayı bilmese de , Seni severken ” ölmenin gururunu ” yaşasın bu yürek… Çünkü; sen benim, Ölüm ile hayat arasına çizebildiğim tek mutluluğumdun…..........
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | biliyormusun senseles ozelikle şiirleri senin için ekliyorum cunku yorumların cok guzel....
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 15 Aralık 2007 Bulunduğu yer: hollanda
Ruh Halim: | cok saol derdo.. zaten senin bu siirlerin olmasa kendime teselli bulamazdim.. nedense her siirin oyle bir an'a denk gelioki, sayende birazdaha ii hiisediorum kendimi
__________________ Belkide hic sevmedim seni.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
Ruh Halim: | valla kendini iyi hisediyorsan cok sevinirim ben şiire olan ilgi azalmıs bunu farkettim oysaki şiir neleri barındırır içinde neleri anlatır insana...
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 15 Aralık 2007 Bulunduğu yer: hollanda
Ruh Halim: | evet ilgi beya bi azalmis, oysaki okadar guzel seyler yazioki icinde, okadar kendini iyi hissediosunki.. icindekileri okdar disa vurabiliosunki ![]()
__________________ Belkide hic sevmedim seni.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
Ruh Halim: | eyvallah hillal begenmene sevindim..
| | |