![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | Sensiz anlamsızlığımı anladım, dön..! Bugün burada cumartesi, Ben senin saçlarını, suçlar bakışlarını, Geveze susuşlarını bile özledim .." onca şey..yaptığın onca şeyden sonra seni hala sevebiliyorum...suçlar bakışlarını bile özleyebiliyorum..önemli değil ne dediği gözlerinin..bana baksın yeter..susuşların..önemli değil ne anlattığı..sesini duyayım yeter.. sen..hala nefes alabiliyor musun..?sızlamıyor mu için..?duyuyor musun..kendimi sana teslim ettim..arkanı dönme yeter...yoksa gelemiyorum.. "Ayrılık bu söyle sende farklı mı zaman? Aynı soğuk.. Aynı hazan... " ve zaman...sensizken geçmiş mi durmuş mu sezmiyorum... ama bugün..bugün burda cumartesi...orda da mevsim hazan değil mi..?soğuk buralar..ayaz içim...mevsim hazan... sahi..senin de nefesin kesilecek gibi oluyor mu birazdan...? "Bugün orda da Cumartesi mi? Sen de beni, 'benim kadar' özledin mi? Aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek, Ne kadar acı, ne kadar komik.. Ve bana ait değil mi? " bilmiyorum,bugün orda da cumartesi mi?gittiğin yerde diyorum..dünyanın öbür ucunda...uzakta hani..çok uzakta..sende beni benim kadar özledin mi??heybene aslımı,kendimi koymuştum farketmedin mi??ben..çok özledim beni..bu acı..komik ve ne kadar da bana ait değil mi...? hala sevebilmek seni..sırtımdaki bıçaklara rağmen sevebilmek..ne gülünç değil mi..?bilirim..çok iyi bilirim.. ama, yine de.. "Gülme! İncinirim.."
__________________ arkadaşlar bi süre aranızda yokum malum üniversite hazırlıkları falan sizi çok özlicem kendinize ii bakın |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | guzel bir çalısma olmus...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 12 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Sevgili derdo'nun yazdığı şiir üzerine değil de, şiire ilginin azalması üzerine bazı düşüncelerimi yazdım ama bazı noktaları açık bırakmışım... Örneğin " Geveze susuşlarını bile özledim".....Oturup, üzerinde binlerce felsefe yapsan da, bunu anlamlandıramazsın ama şiirin içine girdiğin de bambaşka anlamlar kazanır... Ve sonun da, belki saçmaladığını düşünen şair, özlediği sevgilisine ; "Gülme ! İncinirim" diyor...Ve o incinmenin içinde ne feryatlar ne fırtınalar gizli... Eline yüreğine sağlık...
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! |
| | |