![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | Yalnız kalmak istiyorum,kaçıyorum kendimden Aklım başımda değil,ne gelir elden. Unutmak istiyorum bu gece kendimi Yalnız kalmak istiyorum,yalnızlığım ve ben. Çilingir soframda bir şişe rakı Bir köşede ben,bir köşede yalnızlığım Kadeh kaldıracağız bu gece şeref'sizliğe Şeref uğramadı yine semtimize Dünya vefasızlarla dolmuş Aşk sevgi,bit pazarında sergide, Vefa İstanbul da bir semt'miş Kaldır kadehini şeref'sizliğe. Boşuna yanmışım yıllarca aşk ateşiyle Beyhude kulaç atmışım, engin denizlerde Bir forsa gibi ayaklarımda zincirlerle Kaldır kadehini bir kere daha şeref'sizliğe Mezeler bitmiş, şişeler yan devrilmiş Sevgi komşu kızın ismiymiş Aşkla başlayan ömür,aşk'sız bitecekmiş Kaldır kadehini son kez şeref'sizliğe...
__________________ arkadaşlar bi süre aranızda yokum malum üniversite hazırlıkları falan sizi çok özlicem kendinize ii bakın |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 12 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | İşte benim favori şiirim bu....!!! Eline yüreğine ve gönlüne sağlık... Biz yine de "şerefe" kaldıralım...Şerefsizliğe kadeh kaldırırsak, bir daha indiremeyiz... Sevgilerimle....
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! |
| | |