![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 23 Ocak 2008 Bulunduğu yer: Mıgros
Ruh Halim: | seni yazmak nasıl bir şey ?.. sana yazmayı biliyorum ama , seni yazmak.. seni yazmak nasıl bir şey ?.. seni yazmaya nasıl bilenir insan ?.. nasıl bilenmişim ki beklerken, nasıl yaşamışım , fark eder mi ?.. beni göreceksin ya da bilmeyeceksin hiç.. seni yazsam değişir mi düzen yeniden ?.. göğe inanıp , geceye tapmışım.. bilinir mi ?.. sokaklara düşmüş seslerim.. seni yazmak nasıl bir şey ?.. seslensem, yazılır mı yollara , yollarına ?.. küfretsem eski'ye, şimdi'ye.. olur mu?.. sana yazmayı biliyorum, ancak seni yazmak nasıl olur ?.. korkarım ben , senden değil.. yazmaktan seni .. seni yazmak nedir , ne vakittir ?.. sihir midir, gerçek midir ?.. dokunmak mıdır, bir satır ellerinden bir satır gözlerine ?.. gülümser mi o gözler, ne der ?.. bilemem.. seni yazmak , geceye dökmek midir suretini ?.. ay , ışığını üfler mi yüzüne , yazınca seni ?.. nefesin üflenir mi dilime ?.. sana yazmayı bilirim böyle de , ama seni yazmak ?.. seni yazmak kaç hece sürer ?.. yeter mi bunca aymaz , bunca beis sözler ?.. ama, yakıcı o büyü anında , gözlerin sessizliğimde , biter mi sen ve seni yazmak ?.. hiçbir şey benim için değişmese.. hiçbir şey için silinmesen.. uzasan, büyüsen, zaman ağırlaşsa.. sesim duyulsa ve yazabilsem seni.. az mıdır ?.. seni yazmak nasıl bir şey ?.. suya mı, toprağa mı , göğe mi ?.. nereye, nasıl, yazmak seni ?..
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 18 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: mersin
Ruh Halim: | Teşekkürler güzelmiş.Bu şiir bana nedense Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Bir Sayfada Sana Bakmak'ını hatırlattı.Tekrar teşekkürler
__________________ Güçlü olan, zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına hükmedebilendir |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | şiir guzeldi ve hüzünlü bir şiir olmus maziyi andıran bir şiir...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |