![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 23 Ocak 2008 Bulunduğu yer: Mıgros
Ruh Halim: | İlk mektup tadında yazılmalıydı bir aşkın son satırları da Sana ilk mektubum say bunu da Belki seni çok özleyeceğim Ama bil ki ama seni hep çok sevdim ve her zaman seveceğim Seni çok seviyorum her zaman seveceğim Bin kalbim olsa sana hepsini vereceğim Bir gün kaparsak gözlerimizi Son hıçkırık göklerde, buluşturacak bizi... Sana bu kez okeyden çaldığımız taşları değil Yüzünün kıblesine okuyamadığım duaları yazdım Ne ezberleyip unuttuğumuz hicaz şarkıları Ne de zulada söndürdüğümüz sigaraları Beyaz yalanlarımızın ince hesaplarını da değil Yıllardır içimden sayıkladıklarımı yazdım sana İdamımın son dileğine taşıyamadığım itiraflarımı Çaldığın yıllarımı yazdım bu kez sana İçimin en iç yanı, sakın ağlama sen Yokluğumu da at pencereden şimdi Ve okuduğun her satırda yırt beni Duvarlara astığın her asi sitemini tak peşime de gönder hadi İçimin acıyan yüzü, sakın ağlama sen Ağzımdan her kaçanı ezberle sadece Ve söyleyemediğim diğer yalanları da Bu mektup Allah´ın emriyle Bu mektup sana tüm hasretimle... Tıpkı gözlerinin renginde mürekkebim Satırlarım bahtının karanlığında Kaybedilmiş bütün savaşlarım adına Yenilmişliğin mahçup cesaretine sığınıp da Sensizliğe ve hep sessizliğe biriktirdiklerimi İçimde dağları deviren gizleri yazdım sana Bir gün bu hikayenin de biteceği aslında hep aklımda Sana veremediğim bütün sözler artık son satırlarımda İçimin en iç yanı, bendeki bir enkaz yığını Seni terketmenin bile başkaydı tadı Sana hasretlenmek zaten bana mübahtı Baksana bu ayrılık ikimize de çok yakıştı İçimin acıyan yüzü sakın ağlama sen Bendeki bir ayrılığın hüznü Sen de kaybetmişliğin acı telaşı... İnan seninki çabuk geçer Ama benim ayrılığım kim bilir kim bilir kaç ömür sürer... İster Kalbine Gömdüğün Sevdanın Aşkına,İster Allahın Aşkına Hadi Kalk Karanlığa Bir Işık Yak.Savaşmak Ne Güzelşey Uğruna. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member | uğur arslanın ve alişanın düeti vardı şarkının adı son hıçkırıktı uğur arslan şarkıda bu şiiri okumuştu ![]()
__________________ arkadaşlar bi süre aranızda yokum malum üniversite hazırlıkları falan sizi çok özlicem kendinize ii bakın Konu ayşesolmaz tarafından (22 Ağustos 2008 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.. |
| | |