![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Seni yirmi dokuz harfle seviyorum. Her harfte bir kere daha aşkım kuvvetleniyor. Gecenin bitiminde,günün başlangıcında Işığa hasret ,karanlık gibi Seni seviyorum. Bir çilekeşin çilesi,bir çiçeğin nefesi Bir dağın ayazıymışcasına ,bu sevgim. Bütün acılar gibi sancılı,beklentili Gelecek bahar kadar coşkun ,hayalci Sellerde tutunamıyan topraklar kadar şaşkın Seni seviyorum. Yalan rüyaların hakikati görününce. Bir ömrün bitiminde.ecelim ,yaşamım kadar. İmanımın sonsuzluğunda,sessizliği delen Ruzgarlar misali içimde çalan müziğinle Seni seviyorum. Kader çizgisinin ufkunda,bilmez,korkak Günahlardan sıyrılmış bir gönülle, hezeyanda. cennet hurileri saflığında Seni seviyorum. Yılların sana bölünmüşlüğünü biliyorum. İçinden sevgi geçen zamanda olduğunuda, Ayrılık sahillerinde bekleyen Boğaz`ın Işıklarını özlercesine ,sıla kokan yosunu kadar Seni seviyorum Ben; bütün benliğimle,yüreğimle,ruhumla Çöllerin su tutan dikenleri gibi sağlam Seni ,kendimle beraber,kendim bilerek içimdeki sana ,erememenin yasını tutarak Seni seviyorum ... Seni çok seviyorum......
__________________ Ayın Üyesi Ol Geyikmerkezi bardagına sahip ol |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 30 Mart 2007 Bulunduğu yer: ESK.
Ruh Halim: | şiirn adı çok güsell tabi kendidee ölee ama ilk adı dikkatimi çektii:P ellerine sağlık
__________________ ...Kendini Melek Sananların Hepsi Cani... |
| | |
![]() |
| Etiketler: dokuz, harfle, seni, seviyorum, yirmi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|