![]() |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | SAATIMI GİDİŞİNE AYARLADIM.. SANKI HİÇ GİTMEMİŞSİN GİBİ.. GİDİŞİNDEN SONRA BİR AN BİLE GEÇMEMİŞ GİBİ... ![]() SENSİZ ZAMANLARDA BOŞLUKLARDAYIM.. KAYBOLMUSUM... DÜŞÜYORUM SÜREKLİ ![]() GİDİŞİNİ İZLEMEKTE Mİ VARDI ARDINDAN.... HANİ HAYELLERİMİZ... HANİ DÜŞLERİMİZ... HANİ YASAYACAKLARIMIZ VARDI... HANİ HEP BİZ VARDIK.. VE HEP BİZ OLACAKTIK........ ![]() HANİ BAHCELİ KÜÇÜK BİR EVİMİZ OLACAKTI... İÇİNDE 'BİZ' OLDUĞUMUZ... ![]() HANİ AŞKIMIZIN EN DEĞERLİ HEDİYESİNİ TADACAKTIR... SEN ANNE BEN BABA OLACAKTIM... ![]() HANİ BERABER KARŞILACAKTIK YILLARI... BERABER YASAYACAKTIK.. VE BERABER YAŞLANACAKTIK.... ![]() KONUSSANA SEVDİĞİM... VE SÖYLE BANA.. ![]() KIM ISITACAK SENİ SOĞUK VE YANLIZ GECELERDE... ..... ![]() BİR DAMLASINA BİLE KIYAMADIĞIM GÖZYASLARINI KİM SİLECEK.... ![]() SEN ŞİMDİ TÜM BU SORULARDAN HABERSİZ,, YASAMAKTASIN KABUĞUNDA.... ![]() [BEN İSE SANA SORAMADIĞIM SORULAR.... VE KALBİMDE SEVDANLA GİDİYORUM UZAKLARA... BİLMİYORUM YOLUM NEREYE...??? ![]() BELKİ SONUMA YOLCULUĞUM... BELKİ YENİ UMUTLARA... HER ZAMAN İÇİMDE HİÇ BİTMEYECEK SEVDANLA.... HOŞCAKAL SEVDİĞİM... ![]() [ELVEDA...... ![]()
__________________ ![]() Konu ayşesolmaz tarafından (07-23-2008 Saat 02:08 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ...
Ruh Halim: | çok güzeller gerçekten duygulandırıyo insanı cidden ....hepsini aldım tşk
__________________ bÖyLeMi sOnA ErECeKtİ bÖyLE pArÇa pArÇaMı oLaCaKtIk bUkAdAr yAlAnMı yAşAnDı hErŞeY hEm sAnA HeM bAnA YaZıK....... Konu sanem tarafından (07-23-2008 Saat 02:17 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |