![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | Deli oldum, divane oldum, günümü yaşamıyorum artık.. Haritasını çıkardım kaç defa sana giden yolların.. Çizdim yüzme çizik çizik askını, sevgini ve hatta resmini, Saçlarıma boyadım alnının aklığını birde yüzünün paklığını.. Gel, oku hat hat, safha safha çehremdeki geçmişini, Gel, oku satır satır, dize dize, sana yazdığım şiirleri.. Haritasını çıkardım kaç defa sana giden yolların yine, Günümü yaşamıyorum artik, deli oldum birde divane. Büklüm büklüm dürüldü sevgim, sevdam ayyuka çıktı Dalga dalga yayılan, dağılan duygularımın isyanını, içime kazıdım, silinmesin diye ismini, adını ve hatta soyadını.. Sana ulaşmayan ellerimi, uzanmayan kollarımı, Kırdım birer birer, aramızdaki engel ve tüm tabularımı. Gel, gez sokak sokak, cadde cadde sevgimin sehrinde Gel yıkan inşaa ettiğim sadirvanlardan akan sularda Cıkardim haritasını, bu kaçıncıdır, sana giden yolların Günümü yaşamıyorum ben, deli oldum, hemde bağlamalık divane.
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |