![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Şiir Şair kardeşlerin yeri |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | Başını ellerinin arasına almış Bir gölge var orada nereye dalmış Ya da neye efkarlanmış öylece bakakalmış Bir gölge var orada. odada lamba sönük üç mum yanıyor sadece ve kapalı o sahne Sürüp gider her gece. bazen pencereye çıkar gibi olur sonra vazgeçip oturur ve geceler onundur… peki gölge kimin, ve kimin için o sahne? bir an yerinden kalkar kollarını açıp bir boşluğu kucaklar belki güler,belki ağlar ama elleri gözüne kayar… kim bilir kimi anar elleri kimi sarar mumlar kadar kalbide yanar… günler sonra ilk defa pencerede rastladım bekle diye işaret etti bana mumun birini odanın duvarına birini pencereye tuttuğu kağıdın ardına diğerini ise kendi yüzüne tuttuğunda hem üç mumun hemde gölgenin sırrını çözmüştüm. yüzünde göz yaşı vardı duvara adımı kağıda aşkımı yazmıştı! sonra pencereyi kapatıp perdeleri çekti ve içeri girdi bir daha kollarını açıp o boşluğu kucakladı ve mumları söndürdü
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | yaw bu şiir bolumune girenler giderek azlıyor yaaw
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |